Home / Lifestyle  / Celebrities  / Η Κατερίνα Στικούδη φόρεσε το πιο iconic Versace dress (video)

Η Κατερίνα Στικούδη φόρεσε το πιο iconic Versace dress (video)

Κατερίνα Στικούδη

“Grande” στο νέο της video clip η Κατερίνα Στικούδη, στο οποίο φόρεσε το iconic jungle dress του οίκου Versace.

 

Στο νέο και πολύ πετυχημένο της video clip, η πανέμορφη Κατερίνα Στικούδη συνεργάστηκε με το συγκρότημα KINGS. To “Grande” σηματοδοτεί την επιστροφή του συγκροτήματος, καθώς και την πρώτη του συνεργασία με την εκρηκτική τραγουδίστρια. Οι KINGS, εδώ και δέκα χρόνια, χαρίζουν δεκάδες επιτυχίες στο ελληνικό κοινό, συνδυάζοντας ελληνικό ραπ με pop και dance ήχους. Η νέα αυτή συνεργασία των δύο καλλιτεχνών χάρισε στο ελληνικό κοινό ένα single με “Grande” επιτυχία, έχοντας στοιχεία trap και pop.

 

 

Το video clip κυκλοφόρησε πριν από λίγες μέρες και βρίσκεται ήδη στις κορυφαίες θέσεις των trends, στο ελληνικό Youtube. Στο Ναύπλιο πραγματοποιήθηκαν τα γυρίσματα του video clip, με τη σκηνοθετική επιμέλεια των Danny Ntarlas & Jim Georgantis. Οι καλλιτέχνες κατάφεραν να δημιουργήσουν μια φρέσκια και sexy ατμόσφαιρα.

 

 

Ωστόσο, τα βλέμματα μαγνήτισε η εμφάνιση της Κατερίνας Στικούδη, η οποία άφησε για ακόμη μια φορά το δικό της ξεχωριστό στίγμα. Φόρεσε το iconic jungle φόρεμα του οίκου Versace. Είναι το φόρεμα που φόρεσε η Jennifer Lopez στα βραβεία Grammy, πριν από 21 χρόνια, το οποίο προκάλεσε πανικό και οδήγησε τη Google να δημιουργήσει το Google Images.

 

 

Το “Grande” κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming πλατφόρμες, από τη Lemon Music και τη Minos EMI.  Μπήκε από την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας του στις editorial λίστες του Spotify “New Music Friday Greece”, “Hot Greek Rap” & “Greek Pop”.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.