Home / Good Life  / Art & Culture  / Η ζωή της ταλαντούχας Billie Eilish γίνεται ντοκιμαντέρ!

Η ζωή της ταλαντούχας Billie Eilish γίνεται ντοκιμαντέρ!

Η διάσημη τραγουδίστρια θα κυκλοφορήσει, σε συνεργασία με την Apple TV+, μια ταινία-ντοκιμαντέρ για τη πορεία της ζωής της, με τίτλο “The World’s A Little Blurry”.

 

 

Η Billie Eilish θεωρείται από τα μεγαλύτερα ταλέντα της γενιάς της, με μια μαγική φωνή, ένα εκκεντρικό στυλ και υπέροχα τραγούδια, που γίνονται επιτυχίες το ένα μετά το άλλο! Η ίδια αποφάσισε να χαρίσει στους fans της ένα ντοκιμαντέρ, που να διηγείται την ιστορία της ζωής της μέχρι σήμερα, για να την γνωρίσουν καλύτερα. Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο βραβευμένος R.J Cutler.

 

 

Η ταινία θα μας δείχνει το πώς μεγάλωσε, την εφηβεία της, τα πρώτα μουσικά της βήματα, την οικογένεια της και κάποιες από τις στιγμές που την σημάδεψαν, όπως όταν συνάντησε το μουσικό της ίνδαλμα, τον Justin Bieber. To πιο ενδιαφέρον και εντυπωσιακό κομμάτι θα λέγαμε πως είναι η καταγραφή της δημιουργίας και της ηχογράφησης της πρώτης παγκόσμιας επιτυχίας της, το album: “When we all fall asleep, where do we go?”

 

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις 26 Φεβρουαρίου 2021 στο Apple TV+. Δείτε το trailer παρακάτω:

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.