Home / Wellness  / Diet & Fitness  / Η απόλυτη γυμναστική για γραμμωμένους κοιλιακούς

Η απόλυτη γυμναστική για γραμμωμένους κοιλιακούς

Η απόλυτη γυμναστική για γραμμωμένους κοιλιακούς
Το workout που θα σου χαρίσει σμιλεμένους κοιλιακούς σε μόλις 2 εβδομάδες.

Θες ονειρεμένους κοιλιακούς; Σού βρήκαμε το απόλυτο πρόγραμμα στο YouTube, για να τους αποκτήσεις. Πρόκειται για μία προπόνηση 10 λεπτών, η οποία αποτελείται από σούπερ ασκήσεις εδάφους, οι οποίες γυμνάζουν διαφορετικές περιοχές της κοιλιάς.

 

 

Κάνοντας περίπου 4 φορές την εβδομάδα αυτό το πρόγραμμα θα χάσεις το περιττό λίπος από την κοιλιά και θα ενδυναμώσεις τους μυς σου. Τα αποτελέσματα θα σε δικαιώσουν.

 

 

 

Πώς θα βοηθήσεις επιπλέον το σώμα σου.
  • Ενυδατώσου. Πιες πολύ νερό και πράσινο τσάι, φυσικά αφεψήματα και ροφήματα, κατανάλωσε πολλά φρούτα και λαχανικά.
  • Πάνε για περπάτημα. Προσπάθησε να περπατάς με γρήγορο ρυθμό, τον οποίο θα εναλλάσσεις με διαστήματα πιο ήπιας έντασης, περίπου για μισή ώρα κάθε μέρα. Θα κάψεις περισσότερο λίπος.
  • Κατανάλωσε τις σωστές τροφές. Σύμφωνα με έρευνες συγκεκριμένα τρόφιμα συμβάλλουν στη μείωση του κοιλιακού λίπους. Βάλε λοιπόν στη διατροφή σου το γιαούρτι, τις γλυκοπατάτες, το γκρέιπφρουτ, τη κινόα, τον σολομό, το αγγούρι, τα σπαράγγια και τη βρώμη. 
  • Απέφυγε όσο μπορείς τα επεξεργασμένα τρόφιμα, τα τηγανητά και τα αναψυκτικά. 
  • Φάε από εδώ και πέρα σε μικρότερο πιάτων. Οι μικρότερες μερίδες θα σε γλιτώσουν από αρκετές θερμίδες.
  • Διώξε το άγχος και προσπάθησε να χαλαρώσεις. Το στρες μπλοκάρει το πεπτικό σου σύστημα και σε κάνει να πεινάς σαν τρελή. Έτσι, αναστέλλεις την προσπάθειά σου για κοιλιακούς πέτρα.

 

Η απόλυτη γυμναστική για γραμμωμένους κοιλιακούς

Η yoga, το pilates ή ο διαλογισμός θα σε βοηθήσουν να απομακρύνεις το στρες.

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!