Home / Fashion  / Η απόλαυση είναι εκεί έξω παρέα με τη νέα Body Talk Swim Wear collection

Η απόλαυση είναι εκεί έξω παρέα με τη νέα Body Talk Swim Wear collection

Η καλοκαιρινή μας διάθεση είναι στα ύψη, χάρη στην καινούργια Body Talk Swim Wear Collection.

 

Summer mood is the best mood. Το καλοκαίρι όλα είναι πιο ευχάριστα και πιο όμορφα. Η διάθεση μας ανεβαίνει συνεχώς και είμαστε έτοιμοι να κατακτήσουμε τις παραλίες. Αυτό που θα μας συνοδέψει σε όλες τις καινούργιες μας εξορμήσεις είναι το μαγιό, από την καινούργια Body Talk Swim Wear collection. Must have κομμάτι και συνυφασμένο με το καλοκαίρι, πρέπει να είναι και φέτος τέλειο, για μια μοναδική εμφάνιση. Για την Body Talk η απόλαυση είναι στο χέρι μας και κρύβεται εκεί έξω. Στη ζωή εκεί έξω υπάρχουν οι φίλοι μας, χαμόγελα, λιακάδες και βόλτες, όλα αυτά που απολαμβάνουμε περισσότερο.

 

 

Μια συλλογή με έντονα χρώματα, ιδιαίτερα prints, εμπνευσμένα από τη φύση σε ολόσωμα cuts και bikini, θα σου χαρίσει το μαγιό που ονειρεύεσαι. Τι είναι αυτό που θα συμπληρώσει την εμφάνιση σου; Πετσέτες, καπέλα, σαγιονάρες και τσάντες θαλάσσης σε εκπληκτικά σχέδια, που θα λατρέψεις. Θα δώσουν στο καλοκαίρι του το χρώμα που του αξίζει.

 

 

Μας δίνετε και πάλι η ελευθερία να επιλέξουμε την απόλαυση μας και να εκφραστούμε με όλα τα μικρά πράγματα που μας κάνουν να χαμογελάμε. Ήρθε η στιγμή να νιώσεις ξανά ελεύθερος κοντά στην παραλία και να οργανώσεις το road trip που ονειρεύεσαι. Μη ξεχάσεις την καλύτερη παρέα! Ένα μαγιό Body Talk, για ένα φανταστικό καλοκαίρι!

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.