Home / Lifestyle  / Celebrities  / Η Έλενα Παπαρίζου θα εμφανιστεί στη φετινή Eurovision!

Η Έλενα Παπαρίζου θα εμφανιστεί στη φετινή Eurovision!

Η “number one” τραγουδίστρια της Ευρώπης, Έλενα Παπαρίζου πρόκειται να εμφανιστεί στον φετινό τελικό της Eurovision.

 

Έλενα Παπαρίζου

 

Μπορεί την προηγούμενη χρονιά το μεγαλύτερο μουσικό event να ακυρώθηκε, αλλά φέτος οι διοργανωτές ετοιμάζουν φανταστικές εκπλήξεις. Δεκαέξι χρόνια μετά την τεράστια, και μοναδική, νίκη της Ελλάδας στη διοργάνωση, η καλλιτέχνιδα που μας τη χάρισε, επιστρέφει. Η μοναδική Έλενα Παπαρίζου θα εμφανιστεί στον τελικό της φετινής Eurovision, στις 22 Μαΐου στο Rotterdam της Ολλανδίας! Ο ενθουσιασμός έχει χτυπήσει κόκκινο και ανυπομονούμε να ξαναβιώσουμε εκείνη την εκπληκτική στιγμή.

 

 

Περίπου δύο μήνες πριν τον τελικό, τα social media του διαγωνισμού ανακοίνωσαν πώς η Έλενα Παπαρίζου και πέντε ακόμα νικητές θα παρευρεθούν στην σκηνή. Θα τραγουδήσουν τις επιτυχίες τους με ένα Rock the Roof interval act, πάνω σε ένα εντυπωσιακό rooftop της πόλης που φιλοξενεί το διαγωνισμό. Οι υπόλοιποι επίτιμοι καλεσμένοι είναι οι εξής: Lenny Kuhr (Ολλανδία 1969), TeachIn (Ολλανδία 1975), Sandra Kim (Βέλγιο 1986), Lordi (Φινλανδία 2006) και Måns Zelmerlöw (Σουηδία 2015).

 

 

Τη χώρα μας θα εκπροσωπήσει η Στεφανία Λυμπεράκη με το τραγούδι Last Dance. Η Κύπρος θα συμμετέχει με το τραγούδι El Diablo και την Έλενα Τσαγκρινού. Φαβορί θεωρείται η Μάλτα με το “Je me casse”, καθώς και η Ελβετία και η Γαλλία. Ανυπομονούμε για τη φετινή Eurovision!

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.