Home / Cozyhome  / Η έκτη διοργάνωση του 100% Hotel Show ολοκληρώθηκε με τεράστια επιτυχία!

Η έκτη διοργάνωση του 100% Hotel Show ολοκληρώθηκε με τεράστια επιτυχία!

Eνίσχυση του premium χαρακτήρα της διοργάνωσης!

Η έκτη διοργάνωση του 100% Hotel Show ολοκληρώθηκε με τεράστια επιτυχία, παρουσιάζοντας αύξηση επισκεψιμότητας πάνω από 21% κατά τις 4 ημέρες διεξαγωγής του. Το κύριο χαρακτηριστικό της φετινής διοργάνωσης, ήταν η υψηλή ποιότητα, τόσο των εταιρειών που συμμετείχαν όσο και των επισκεπτών, γεγονός που ενίσχυσε τον premium χαρακτήρα της διοργάνωσης, προσυπογράφοντας πλέον τη μετατροπή του 100% Hotel Show στο κορυφαίο event της ελληνικής ξενοδοχειακής αγοράς.

 

Εκτός από τα εντυπωσιακά περίπτερα και τις υψηλού επιπέδου συμμετοχές εταιρειών και brands από την Ελλάδα και το εξωτερικό στην Architecture, Build και Design περιοχή, τις εντυπώσεις έκλεψαν και τα ειδικά Segments του Digital & Sales, Wellness & Housekeeping αλλά και Food & Serve, που αποτέλεσαν από τα δυναμικότερα σημεία της έκθεσης. Πιο συγκεκριμένα, το Digital & Sales τμήμα της έκθεσης ξεχώρισε για την ολοκληρωμένη γκάμα προτάσεων που παρουσίασε, με τους επισκέπτες να μιλάνε για το σημαντικότερο σημείο αναφοράς των πωλήσεων και της προώθησης ενός ξενοδοχείου.

 

 

Τα 100% Workshops αποτέλεσαν για άλλη μια φορά την κορυφαία δράση της διοργάνωσης,συγκεντρώνοντας πάνω από 4.000 επαγγελματίες που τα παρακολούθησαν, ενώ τα Hotel Design Awards ήταν ένα από τα highlights της διοργάνωσης.Τα περίπτερα του ευρύτερου ξενοδοχειακού Build & Design section της έκθεσης, έκλεψαν και αυτή τη φορά την παράσταση, σημαντική, όμως, ήταν και η εξέλιξη του Digital & Sales τμήματος.

 

Τα 100% Workshops 2018 εισήγαγαν μια νέα εποχή για το θεσμό, αφού για πρώτη φορά συμμετείχαν διεθνείς ομιλητές, ενώ το σύνολο των θεματολογιών καθορίστηκε εσωτερικά από τη διοργάνωση σε συνεργασία με τη Hotelier Academy, με στόχο την ουσιαστική εκπαίδευση του κοινού. Βασικοί πυλώνες των φετινών Workshops ήταν τα νέα Master Classes της WebHotelier, που συγκέντρωσαν πάνω από 1000 attendees, αλλά και οι παρουσιάσεις της Airbnb και της Workathlon, που συγκέντρωσαν υψηλό ενδιαφέρον και αποτέλεσαν αφορμή για δημιουργικό διάλογο. Τέλος, μεγάλα αρχιτεκτονικά Workshops της τελευταίας ημέρας της διοργάνωσης από το Archisearch και το Archetype, προσέγγισαν σημαντικά θέματα που αφορούν τον ξενοδοχειακό σχεδιασμό και σημείωσαν σημαντική προσέλευση.

 

 

Μια εντελώς διαφορετική διάσταση δόθηκε στη φετινή τελετή απονομής των Hotel Design Awards. Στην κατάμεστη αίθουσα του κεντρικού Stage του 100% Hotel Show έγινε για πρώτη φορά αναλυτική παρουσίαση όλων των short listed συμμετοχών, με τον νέο τρόπο παρουσίασης να δείχνει τη βαρύτητα που έχει αποκτήσει πλέον ο θεσμός, γεγονός που επιβεβαιώνεται και από το μεγάλο έπαθλο των νικητών των βασικών κατηγοριών, που είναι το – γνωστό πλέον – “Fantini Workshop” που θα διοργανωθεί αποκλειστικά για τα Hotel Design Awards από τη γνωστή εταιρεία Fantini Rubinetti, στο κεντρικό εργοστάσιό της στη λίμνη Orta της Ιταλίας.

 

Την εορταστική διάθεση των Hotel Design Awards ολοκλήρωσε το πιο επιτυχημένο μέχρι στιγμής VIP Opening Party, που συγκέντρωσε έναν μεγάλο αριθμό σημαντικών επισκεπτών, ενώ υποστηρίχτηκε με υψηλή γαστρονομία από το TRU Catering.

.

Το 100% Hotel Show ανανεώνει το ραντεβού του για τις 15-18 Νοεμβρίου 2019, με μια ακόμα πιο δυναμική διοργάνωση!

 

www.hotelshow.gr

 

 

 

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath