Home / Good Life  / Ευρωπαϊκοί προορισμοί για όσους αγαπούν τα σπορ

Ευρωπαϊκοί προορισμοί για όσους αγαπούν τα σπορ

Ευρωπαϊκοί προορισμοί για όσους αγαπούν τα σπορ!

Τα νέα είναι ευχάριστα για τους ταξιδιώτες που αγαπούν την φύση και τα σπορ. Στο παρόν άρθρο συγκεντρώσαμε υπέροχους ταξιδιωτικούς προορισμούς στην Ευρώπη για εκείνους που θέλουν να αποδράσουν από την γρήγορη καθημερινότητα στο άστυ, να έρθουν σε επαφή με την φύση και να δοκιμάζουν συναρπαστικές υπαίθριες δραστηριότητες! Ιδου: 

 

Ίντερλακεν, Ελβετία.

Το Ίντερλακεν είναι μια πανέμορφη κωμόπολη της Βέρνης στην Ελβετία. Αποτελεί μαγευτικό προορισμό για όσους αγαπούν την φύση αλλά και τα σπορ. Το όνομα της κωμόπολης σημαίνει «ανάμεσα στις λίμνες» καθώς είναι τοποθετημένη ανάμεσα στις λίμνες Τουν και Μπριντς και την διασχίζει ο ποταμός Άαρ. Με υπέροχο φυσικό τοπίο, θέα στα τριγύρω βουνά, τις λίμνες και τα δάση, το Ίντερλακεν αποτελεί ιδανικό προορισμό για τους φυσιολάτρεις αλλά και για εκείνους που γοητεύονται από τα σπορ καθώς προσφέρει πλήθος δραστηριοτήτων όπως είναι το καγιάκ, η περιπετειώδης πτώση με αλεξίπτωτο και η πεζοπορία στην άγρια ομορφιά του τόπου!

 

 

Φουερτεβεντούρα, Ισπανία.

Η Φουερτεβεντούρα είναι ένα ηφαιστειακό νησί, στα Κανάρια Νησία στην Ισπανία που συνδυάζουν φυσικά θάλασσα, υπέροχο φαγητό και συναρπαστικά υπαίθρια σπορ. Με όμορφα τοπία, κουζίνα που θα σας αφήσει κάτι παραπάνω από ικανοποιημένους και ποικιλία δραστηριοτήτων, η όμορφη Φουερτεβεντούρα είναι ο κατάλληλος προορισμός για όσους θέλουν να γευτούν την θάλασσα, να περιηγηθούν στην μαγευτική τοποθεσία των Καναρίων Νήσων και να διασκεδάσουν κάνοντας surf, kite surf, paddle surf, πεζοπορία, κολύμπι και ποδηλασία.

 

 

Ανδόρρα, Πριγκηπάτο της Ανδόρρας.

Αν και είναι εξαιρετικά δημοφιλής προορισμός για τους λάτρεις των χειμερινά αθλημάτων εξαιτίας των Πυρηναίων, το κρατίδιο της Ανδόρρας μπορεί να γίνει κάλλιστα ο επόμενος καλοκαιρινός προορισμός για όσους αγαπούν την φύση και τα extreme σπορ. Περικυκλωμένη από βουνά και δέντρα και τοποθετημένη σε μεγάλο υψόμετρο δίνει την ευκαιρία στους επισκέπτες να κάνουν ράφτινγκ, καγιάκ ή ποδηλασία στα βουνά και να θαυμάσουν το εντυπωσιακό της τοπίο. Εκτός των σπορ και την επαφή με την φύση, η Ανδόρρα σας δίνει την ευκαιρία να επιδοθείτε σε ένα ατελείωτο αφορολόγητο shopping!

 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!