Home / Fashion  / Επιστροφή στο γραφείο με τον οίκο Gucci

Επιστροφή στο γραφείο με τον οίκο Gucci

Ο ιταλικός οίκος μοιράζεται τη νοσταλγία μας για socialising, μέσα από τη νέα του καμπάνια.

Κι ενώ βρισκόμαστε σε καραντίνα και για τους περισσότερους το σπίτι είναι τώρα πια ο χώρος εργασίας μας, ο οίκος Gucci μας γυρνά πίσω, σε μέρες χαράς και καθημερινού συγχρωτισμού με τους συναδέλφους μας. 

 

Γέλια, συζητήσεις, ποτά μετά τη δουλειά, Χριστούγεννα… Αυτό είναι το κλίμα χαράς που θέλει να περάσει η νέα καμπάνια της Gucci, μέσα στον γνώριμο χώρο του γραφείου, ο οποίος τοποθετείται στα ’90s και μας “ταξιδεύει” νοσταλγικά σε εποχές ανεμελιάς, όταν οι λέξεις “πανδημία” και ” εγκλεισμός” δεν ανήκαν στο καθημερινό μας λεξιλόγιο.

 

Στην “Gucci Gift Giving” καμπάνια, φωτογραφημένη από τον  Mark Peckmezian και σκηνοθετημένη από τον Akinola Davies Jr,  οι πρωταγωνιστές εργαζόμενοι μετατρέπονται με το πέρας της εργασίας τους σε clubbers, οι οποίοι έχουν οργανώσει ένα μοναδικό Secret Santa πάρτυ!

 

 

Gucci partywear και ζακάρ πλεχτά, με φόντο φωτοτυπικά και γραφική ύλη, δημιουργούν για μία ακόμη φορά ένα ευφάνταστο σκηνικό, με τη δημιουργική ματιά του Alessandro Michele. 

 

Το κομμάτι “Only You” των Yazoo υπό τους ήχους του συνθεσάιζερ, ολοκληρώνει το πιο νοσταλγικό video, βγαλμένο από εποχές που στην παρούσα φάση όλοι αναπολούμε…

 

 

 

 

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath