Home / Good Life  / Επιλέξτε το ιδανικό νησί για εσάς (Μέρος 1ο)

Επιλέξτε το ιδανικό νησί για εσάς (Μέρος 1ο)

cozy vibe good life travel islands
Η προσωπικότητά σας μπορεί να σας υποδείξει το κατάλληλο νησί – προορισμό.

Οι διακοπές είναι θέμα γούστου! Για άλλους καλοκαίρι σημαίνει θάλασσα και ηρεμία ενώ για άλλους νυχτερινή διασκέδαση και ξέφρενα πάρτι. Η Ελλάδα πληρεί όλες τις προϋποθέσεις και τα γούστα, αφού τα νησιά της μπορούν να καλύψουν κάθε γούστο διακοπών.

Επιλέξτε το κατάλληλο νησί για εσάς, ανάλογα με αυτά που ζητάτε από το τις φετινές σας διακοπές και περάστε το ομορφότερο καλοκαίρι της ζωής σας!

 

Για τους φιλότεχνους: Ύδρα

Το νησί με τις διάσημες γκαλερί σας περιμένει για να τονώσει το καλλιτεχνικό σας πνεύμα. Ήρεμη και γραφική, η Ύδρα μπορεί να προσφέρει στους ταξιδιώτες της την απόλυτη “αποτοξίνωση” από τον θόρυβο της σύγχρονης ζωής.

cozy vibe good life travel islands

 

Για τα party animal: Μύκονος

Το διάσημο “Νησί των ανέμων” είναι πασίγνωστο σε όλο τον κόσμο για την ξέφρενη νυχτερινή του διασκέδαση και τον κοσμοπολίτικο χαρακτήρα του. Ιδανικό για εκείνους που αγαπούν την ακριβή ζωή και τη χλιδή.

 

cozy vibe good life travel islands

 

Για τους λάτρεις των πανηγυριών: Ικαρία

Το νησί που υμνήθηκε για τα αλησμόνητα πανηγύρια του στις πλατείες θα σας ανταμείψει με την ιδιαίτερη αύρα του. Γνωστό για το υψηλό προσδόκιμο ζωής των κατοίκων της, η Ικαρία θα σας χαρίσει έναν διαφορετικό τρόπο σκέψης γύρω από τους ρυθμούς της καθημερινότητας.

 

cozy vibe good life travel islands

 

Για τους ερωτευμένους: Σαντορίνη

Αν ανήκετε σε αυτούς που νιώθουν άκρως ερωτευμένοι και αναζητούν τον ιδανικό προορισμό για να κάνουν διακοπές με το άλλο τους μισό, η Σαντορίνη είναι το νησί που πρέπει να επιλέξουν. Θέα που κόβει την ανάσα, το πιο όμορφο ηλιοβασίλεμα και υπερπολυτελή ξενοδοχεία συνθέτουν το σκηνικό ενός από τα ομορφότερα νησιά στον κόσμο.

cozy vibe good life travel islands

 

Για τους εναλλακτικούς: Κουφονήσια

Ανήκουν στο σύμπλεγμα τον Μικρών Κυκλάδων και φημίζονται για τις εναλλακτικές επιλογές που προσφέρουν. Τόσο το Πάνω, όσο και το Κάτω Κουφονήσι διαθέτουν υπέροχες παραλίες και μοναδικά τοπία, για εκείνους που θέλουν να απομακρυνθούν από την καθημερινότητα.

cozy vibe good life travel islands

 

Για τους ιστοριοδίφες: Ρόδος

Η Παλιά Πόλη με το Κάστρο του Μεγάλου Μαγίστρου των Ιπποτών και τα μουσεία, θα αποζημιώσουν όσους αγαπούν την ιστορία και τον πολιτισμό. Το μεγάλο νησί των Δωδεκανήσων θα σας μυήσει ακόμα πιο βαθιά σε θρύλους για ιππότες και πριγκίπισσες.

cozy vibe good life travel islands

 

Για τους “αναχωρητές”: Πάτμος

Αγαπημένος προορισμό όσων επιζητούν την κατάνυξη και την απόλυτη ηρεμία μακριά από τα “εγκόσμια”. Η Πάτμος, το νησί της Αποκάλυψης ή Ιερουσαλήμ του Αιγαίου φημίζεται για το έντονο θρησκευτικό της στοιχείο, με τα πολλά μοναστήρια που διαθέτει. Όμορφες παραλίες και αρχοντικά κτίσματα ολοκληρώνουν τον ξεχωριστό χαρακτήρα της.

cozy vibe good life travel islands

 

Για τους κοσμοπολίτες: Σύρος

Η “αρχόντισσα” του Αιγαίου θα σας μαγέψει με τα όμορφα αρχοντικά της και την κοσμοπολίτικη αύρα της. Περιηγηθείτε στην ορθόδοξη αλλά και καθολική πλευρά του νησιού, γευτείτε gourmet πιάτα και περπατήστε στα στενά της Ερμούπολης.

cozy vibe good life travel islands

 

 

 

 

 

 

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath