Home / Beauty  / Επιλέξτε την ιδανική για εσάς σκιά ανάλογα με το ζώδιό σας

Επιλέξτε την ιδανική για εσάς σκιά ανάλογα με το ζώδιό σας

Επιλέξτε την ιδανική για εσάς σκιά ανάλογα με το ζώδιό σας
Από τη νέα beauty συλλογή της Colourpop με την KathleenLights.

Το brand Colourpop κυκλοφορεί μία νέα σειρά από καλλυντικά που έρχονται ανάλογα με το ζώδιό σας. Το brand έχει ξανακυκλοφορήσει τέτοιες συλλογές και τώρα πρόκειται να λανσάρει μία σειρά από σκιές που έχουν ταυτιστεί με κάθε ζώδιο και έχει δημιουργήσει σε συνεργασία με την KathleenLights. Πιο συγκεκριμένα, υπάρχουν 12 σκιές, μία για κάθε ζώδιο οι οποίες ταιριάζουν στην προσωπικότητα της κάθε γυναίκας ανάλογα με το άστρο της. 

 

https://www.instagram.com/p/By5iRl9nbWk/

 

Πιο αναλυτικά, η σκιά του δυναμικού Κριού έρχεται με ένα μεταλλικό φλογερό πορτοκαλί χρώμα, η σκιά του παρορμητικού Ταύρου με ένα ματ καφέ, η σκιά του Διδύμου με μία μεταλλική ολόχρυση απόχρωση, η σκιά του ευαίσθητου Καρκίνου με ένα ροζ που αφήνει χρυσή λάμψη, η σκιά του νάρκισσου Λέοντα με ένα ελαφρύ κοραλλί, η σκιά του Παρθένου με ένα σοκολατί ματ χρώμα, η σκιά του Ζυγού με ένα σκούρο τριανταφυλλί, η σκιά του παιχνιδιάρη Σκορπιού με ένα πλούσιο δαμασκηνί, η σκιά του Αιγόκερου με ένα ιριδίζον μαύρο, του Υδροχόου είναι μπλε και τέλος του γλυκού Ιχθύ που λατρεύει τη θάλασσα με είναι φυσικά ένα μεταλλικό μπλε.

 

 

https://www.instagram.com/p/By5zK0lHlXC/

 

Εκτός από τις σκιές η συλλογή περιλαμβάνει και τέσσερις παλέτες με πούδρες σε διαφορετικές αποχρώσεις. Η beauty συλλογή θα κυκλοφορήσει σήμερα και έχει ήδη προκαλέσει ενθουσιασμό και αισθήματα ανυπομονησίας σε όσες αγαπούν την ομορφιά και πιστεύουν και στα άστρα. 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!