Home / Beauty  / Επανόρθωση μαλλιών μετά τις διακοπές

Επανόρθωση μαλλιών μετά τις διακοπές

Επανόρθωση μαλλιών μετά τις διακοπές
Tips για να έχετε και πάλι υγιή μαλλιά μετά τις καλοκαιρινές διακοπές. 

Το αλάτι της θάλασσας, ο ήλιος και τα συχνά λουσίματα ταλαιπωρούν τα μαλλιά μας. Συχνά όταν επιστρέφουμε από τις διακοπές του καλοκαιριού τα μαλλιά είναι θαμπά, ξηρά και αφυδατωμένα. Υπάρχουν όμως τρόποι για να τα κάνουμε πάλι υγιή και λαμπερά. 

 

 

Hair spray με argan oil.

Φτιάξτε μόνες σας ένα μαγικό λαδάκι και απλώστε το στα μαλλιά μας πριν ή μετά το λούσιμο. Τι πρέπει να κάνετε; Αναμείξτε καλά ελαιόλαδο, σιτέλαιο και argan oil και τοποθετήστε το λαδάκι σε ένα δοχείο ψεκασμού. Χρησιμοποιείστε το πριν ή μετά το μπάνιο σας χωρίς να ξεβγάλετε κυρίως στις άκρες των μαλλιών σας. To συγκεκριμένο λαδάκι έχει ενυδατική δράση, θρέφει την τρίχα σε βάθος, αποτρέπει το σπάσιμο και την εμφάνιση ψαλίδας και αναζωογονεί τα μαλλιά. 

 

Επανόρθωση μαλλιών μετά τις διακοπές

 

 

Επιμένουμε στο natural look.

Γιατί να επιβαρύνετε τα ήδη ταλαιπωρημένα μαλλιά σας από τον ήλιο, τη θάλασσα και το αλάτι με τη θερμότητα που βγάζουν το πιστολάκι η μασιά ή άλλα items για hair styling; Αυτή τη χρονιά στραφείτε στο φυσικό look, αφήστε τα μαλλιά σας λιτά ή κάντε beach waves με θαλασσινό νερό. Πάντως μείνετε μακριά από τη θερμότητα γιατί μπορεί να καταστρέψει πραγματικά τα μαλλιά σας. Διαβάστε εδώ πως να δημιουργήσετε beach waves με ένα salt spray. 

 

Επανόρθωση μαλλιών μετά τις διακοπές

 

 

Μήπως ή ώρα να κλείσετε ραντεβού στο κομμωτήριο; 

Μην το αποφεύγετε άλλο… Η λύση για τα ξηρά μαλλιά με ψαλίδα βρίσκεται στο τριμάρισμα. Είναι καλό να επισκεφθείτε την κομμώτριά σας και να τα αναζωογονήσετε, καθαρίζοντας τις άκρες και κόβοντάς τα λίγα εκατοστά. Με τον τρόπο αυτό θα τους δώσετε την ευκαιρία να δυναμώσουν και θα απαλλαγείτε από την ψαλίδα, πριν φτάσει ακόμη πιο ψηλά και καταστρέψει περισσότερο τα μαλλιά σας.

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!