Home / Family  / Εορταστικά outfit για τους μικρούς fashionistas

Εορταστικά outfit για τους μικρούς fashionistas

Εορταστικά outfit για τους stylish μικρούς κυρίους και κυρίες.

Οι μικροί κύριοι και οι μικρές κυρίες έχουν τα δικά τους ξεχωριστά σύνολα για να είναι λαμπεροί τις γιορτινές μέρες. Σίγουρα προτεραιότητά σας είναι να ντύσετε τα παιδιά όσο πιο όμορφα και χαρούμενα γίνεται για να εντυπωσιάσουν τις γιορτινές μέρες αλλά και να είναι και εκείνα άνετα μέσα στα ρούχα τους. Δείτε ποια εορταστικά outfit σας προτείνουμε:

 
Για τους μικρούς κυρίους.

 

Γιορτινό casual.

Ένα γιορτινό κόκκινο παντελόνι συνοδεύεται τέλεια με ένα denim πουκάμισο για ένα πιο casual ντύσιμο. Το look γίνεται απευθείας πιο επίσημο αλλά και χαριτωμένο με το παιχνιδιάρικο κόκκινο παπιγιόν!

 

 
Χριστουγεννιάτικο πάρτι.

Ιδανικό παιδικό outfit για τις γιορτινές μέρες. Τα παιδιά αισθάνονται άνετα μέσα σε αυτό το σύνολο και μπορούν να το φορούν συνέχεια στο σπίτι όταν ακόμη δέχεστε επισκέψεις από φίλους.

 

 

 
Sophisticated σικ.

Άλλο ένα casual αλλά συνάμα κομψό ντύσιμο που ενδείκνυται για τις γιορτινές μέρες. Λευκό πουκάμισο με σούπερ παπιγιόν και ζακέτα, συνδυασμένο με κόκκινο παντελονάκι και μποτάκια σε καφέ αποχρώσεις.

 

 

Για τις μικρές κυρίες.

 

Κομψότητα και χάρη.

Ένα Dolce & Gabbana σύνολο, πολύ κομψό και εορταστικό. Καλσόν σε γκρι αποχρώσεις, φορεματάκι σε κόκκινους και μπλε τόνους, άσπρο πουκαμισάκι και από πάνω σικ σακάκι ή επίσημος φιόγκος.

 

 

Απαστράπτουσα δεσποινίς.

Λαμπερό κόκκινο βελούδινο φόρεμα που θυμίζει στολή του Άγιου Βασίλη με παιχνιδιάρικη και άκρως γιορτινή διάθεση. Οι μικρές δεσποινίδες θα ενθουσιαστούν με το κόκκινο βελούδινο πανωφόρι που διαθέτει μαλακό γουνάκι στον λαιμό και στα χέρια.

 

 

Εορταστική stylish μπαλαρίνα.

Ένα πολύ δημιουργικό και ξεχωριστό σύνολο που σίγουρα θα καταπλήξει. Μια μπαλαρινέ γκρι tutu, με κορμάκι που απεικονίζει έναν τάρανδο και εντυπωσιακά αξεσουάρ. Η μαύρη κορδέλα με τον ασημί φιόγκο σε συνδυασμό με τον ροζ απαστράπτοντα φιόγκο της φούστας κλέβουν τις εντυπώσεις.

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!