Home / Fashion  / Εξόρμηση στη φύση με τη Burberry F/W 21 collection

Εξόρμηση στη φύση με τη Burberry F/W 21 collection

Η νέα συλλογή Burberry F/W 21, αποτελεί μια ωδή στη φύση, δια χειρός Riccardo Tisci.

 

Burberry

Courtesy of Burberry

 

Με τα δεδομένα και τις συνθήκες να αλλάζουν συνεχώς, οι πηγές έμπνευσης προέρχονται πλέον, από τα πιο απλά και καθημερινά.

Το ενδιαφέρον και η προσοχή μας έχει μετατοπιστεί στην ύπαιθρο, στη φύση και στον εξωτερικό κόσμο που είναι γύρω μας. Ο σχεδιαστής Riccardo Tisci ακολουθώντας το νέο “ρεύμα”, αποτύπωσε τις επιρροές του από την εξοχή, στην καινούργια του collection. Κάνει τα μαγικά του και χαρίζει κομμάτια ιδανικά για το υπαίθριο, και πλέον διαδεδομένο, στυλ, ανδρών και γυναικών. Με μόνη εξόρμηση τα πάρκα και την κοντινότερη εξοχή, ο τρόπος που ντυνόμαστε έρχεται πιο κοντά στη γη.

 

Burberry

Courtesy of Burberry

 

Πρόκειται για μια συλλογή που ενσωμάτωσε την αλληλεπίδραση της φύσης και της πόλης, τιμώντας την πλούσια κληρονομιά των βρετανικών ενδυμάτων. Ανθεκτικά, άνετα και με πινελιές βοτανικής, αντικατοπτρίζουν τη δύναμη των στοιχείων της φύσης. Επιπλέον, υπάρχουν μοτίβα που παραπέμπουν σε παραμύθια και μοιάζουν με δέντρα και βιβλία της δεκαετίας του 90.

Ο βρετανός σχεδιαστής επιθυμεί να δώσει μια είδους θεραπεία, που μπορούν να προσφέρουν μόνο οι υπαίθριοι χώροι.

 

Burberry

Courtesy of Burberry

 

Η ολοκαίνουργια collection, με τίτλο “Future Archive”, συνδυάζει μοναδικά τη χρησιμότητα με τη high fashion. Έντονα χρώματα, όπως πράσινο και μαύρο και γήινοι τόνοι του μπεζ, του λευκού και του εκρού, κυριαρχούν στη νέα σειρά ρούχων.

Σακάκια, puffer jackets, jumpsuits, φορέματα και φούτερ, μονόχρωμα ή με ιδιαίτερα patterns, συνθέτουν την εντυπωσιακή συλλογή.

 

Burberry

Courtesy of Burberry

 

“Αυτή είναι η στολή μου για τους εξωτερικούς χώρους. Η αγάπη μου για όλα τα αντίθετα στοιχεία της φύσης έχει εξερευνηθεί και αντικατοπτριστεί σε αυτήν τη συλλογή. Συνδυάζει το ρομαντισμό και την ομορφιά της φύσης με τη χρησιμότητα και την πρακτικότητα”, δηλώνει ο διάσημος σχεδιαστής. 

 

Η νέα collection της Burberry F/W 21 θα είναι σύντομα διαθέσιμη μέσα από το official site του οίκου.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.