Home / Beauty  / Εντυπωσιακό μακιγιάζ για του Αγίου Βαλεντίνου!

Εντυπωσιακό μακιγιάζ για του Αγίου Βαλεντίνου!

5 κραγιόν για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου!

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου έφτασε και πολλοί από εμάς θα τη γιορτάσουμε. Αν αναρωτιέστε τι μακιγιάζ να κάνετε σήμερα, την ημέρα των ερωτευμένων, έχουμε συγκεντρώσει για εσάς ιδέες και τις προτάσεις μας για αποχρώσεις κραγιόν, για να λάμψετε στο Valentine’s day, είτε γιορτάσετε την ημέρα με το ταίρι σας, είτε απλά βγείτε για ένα ποτό για να περάσετε όμορφα!

 

 

Pop of Pink

Επενδύστε σε ένα έντονο ροζ κραγιόν, matte ή και γυαλιστερό, για να γιορτάσετε τον Βαλεντίνο. Ολοκληρώστε το make up με διακριτικούς τόνους στο υπόλοιπο πρόσωπο για να έχετε ένα ισορροπημένο αποτέλεσμα.

 

 

Dark lips

Κι όμως ένα vampy look μπορεί να ταιριάζει άψογα στο πρόσωπό σας την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Τα πιο σκούρα κραγιόν και οι αποχρώσεις όπως είναι το βαθύ μοβ, συνθέτουν ένα λαμπερό και μυστηριώδες μακιγιάζ που θα σας κάνει να κλέψετε την παράσταση!

 

 

 

Nude lips

Τα nude χείλη μπορεί να μην κάνουν αίσθηση με την πρώτη ματιά, όμως μπορούν να δημιουργήσουν ένα προσεγμένο και sexy look. Συνοδέψτε τα nude χείλη με έντονη μάσκαρα και bronze touches στο υπόλοιπο πρόσωπο, για να ενισχύσετε τη λάμψη!

 

 

 

Bright red

To κόκκινο χρώμα και πιο συγκεκριμένα, το έντονο βαθύ κόκκινο, είναι αυτό που μας έρχεται πρώτο στο μυαλό την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Αν θέλετε να ξεφύγετε από τον κλασικό δρόμο, επιλέξτε ένα πιο ανοιχτό αλλά εξίσου λαμπερό κόκκινο κραγιόν και ενισχύστε την λάμψη του, φορώντας ένα κόκκινο φόρεμα ή ένα κόκκινο σύνολο!

 

 

 

Glossy lips

Επιλέξτε τα glossy χείλη για ένα φρέσκο και γλυκό αποτέλεσμα την ημέρα των ερωτευμένων. Δώστε λάμψη και στο υπόλοιπο makeup χρησιμοποιώντας το κατάλληλο ρουζ και highlighter!

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!