Home / Beauty  / Εννιά χτενίσματα που θα σε πείσουν να δοκιμάσεις τα hair clips

Εννιά χτενίσματα που θα σε πείσουν να δοκιμάσεις τα hair clips

Ακόμη ένα trend από τα 90s που επιστρέφει. Τα hair clips θα προσθέσουν ένα girly mood στο χτένισμα σου και αξίζει να τα δοκιμάσεις.

 

Ένα από τα hair accessory που έκανε δυναμική επιστροφή από τα 90s είναι τα hair clips. Τα clips, με διάφορα σχέδια, που μπαίνουν μπροστά στα μαλλιά μας, μαζεύοντας τις δύο άκρες είναι hot trend από το περσινό χειμώνα. Με στρας, με πέρλες, minimal, με απαλά ή έντονα χρώματα αναβάθμιζαν το χτένισμα μας, προσθέτοντας μια cool και girly διάθεση. Φέτος, επιστρέφει και το claw clip, το περίφημο “κλάμερ”. Εύκολο και πολύ βοηθητικό, το συγκεκριμένο αξεσουάρ βγαίνει από το home wear μας και καταφτάνει στο street style μας. Είναι ιδανικό για ένα ατημέλητο, ανεπιτήδευτο και πολύ elegant look. Διάσιμοι οίκοι το πρόσθεσαν στα φετινά shows τους, με τα πιο εντυπωσιακά να τα βρίσκουμε στο Fendi Haute Couture 2021 show.

 

Δείτε μερικά χτενίσματα από τις επώνυμες και αντλήστε έμπνευση.

https://www.instagram.com/p/COOt0JUgyFb/

 

https://www.instagram.com/p/COf6K4tNZei/

 

 

 

 

 

 

 

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.