Home / Lifestyle  / Ενδιαφέροντα facts για τον Kit Harington

Ενδιαφέροντα facts για τον Kit Harington

Ενδιαφέροντα facts για τον Kit Harington
Ο Kit Harington είναι ο Jon Snow του Game of Thrones. 

5 πράγματα που θα μας κάνουν να γνωρίσουμε λίγο καλύτερα τον ηθοποιό Kit Harington ή αλλιώς αγαπημένο μας Jon Snow από το θρυλικό Game of Thrones. 

 

Ενδιαφέροντα facts για τον Kit Harington

 

Προσωπική ζωή. 

Ο ηθοποιός γνωρίστηκε με τη συμπρωταγωνίστριά του, Rose Leslie, στα γυρίσματα του Game of Thrones και έναν χρόνο αργότερα συνάψαν σχέση. Το 2017 ανακοίνωσαν τους αρραβώνες τους, τον Ιούνιο του 2018 παντρεύτηκαν και μέχρι σήμερα είναι μαζί. Η σύζυγός του στέκεται στο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει και προσπαθεί με κάθε τρόπο να του συμπαρασταθεί. 

 

Ενδιαφέροντα facts για τον Kit Harington

 

 

Ταλαιπωρείται από κρίσεις στρες. 

Μετά την ολοκλήρωση της επικής σειράς Game of Thrones στην οποία πρωταγωνίστησε, ο ηθοποιός εισήλθε σε ένα κέντρο ευεξίας για να αντιμετωπίσει το έντονο στρες που τον ταλαιπωρεί. Πιο συγκεκριμένα, ο εκπρόσωπος του 32χρονου Βρετανού ηθοποιού δήλωσε σχετικά:”Ο Kit αποφάσισε να επωφεληθεί από αυτό το διάλειμμα στο πρόγραμμά του χρησιμοποιώντας το ως ευκαιρία να περάσει περισσότερο χρόνο σε ένα κέντρο θεραπείας και ξεκούρασης ώστε να διαχειριστεί ορισμένα προσωπικά του θέματα”.  

 

Ενδιαφέροντα facts για τον Kit Harington

 

Γράφει “απαίσια” ποίηση. 

Η μητέρα του Kit Harington, Deborah Jane, ήταν θεατρική συγγραφέας. Μάλλον από εκεί ο ηθοποιός κληρονόμησε την αγάπη του για τον λόγο, με αποτέλεσμα να γράφει στον ελεύθερό του χρόνο ποιήματα. Βέβαια ο ίδιος αποκάλυψε στην The Huffington Post: “Πρόκειται για απαίσια ποιήματα. Δεν θα τα διάβαζα ποτέ σε κανέναν, αλλά ναι είναι αλήθεια. Γράφω ποιήματα.” 

 

Ενδιαφέροντα facts για τον Kit Harington

 

Είναι κλειστοφοβικός και φοβάται τις αράχνες.  

Εκτός από τις κρίσεις άγχους, ταλαιπωρείται και από κλειστοφοβία. Η φοβία του για τους μικρούς, κλειστούς χώρους και την πολυκοσμία, υπήρξε μία πραγματική πρόκληση όταν έκανε τα γυρίσματα για τη σειρά Game of Thrones και το επεισόδιο της έκτης σεζόν, “Battle of the Bastards. Όπως δήλωσε ήταν η πιο δύσκολη και τρομακτική στιγμή για εκείνον. Τέλος, εκτός από την κλειστοφοβία έχει έναν ακόμη φόβο, που δεν είναι άλλος από την φοβία του για τις αράχνες. 

 

Ενδιαφέροντα facts για τον Kit Harington

 

Δεν ασχολείται πολύ με τα social media. 

Όπως έχει ο ίδιος δηλώσει δεν αγαπά πολύ τα social media και για αυτό αποφεύγει να τα χρησιμοποιεί. Η άποψή του είναι πως τα social media αποτελούν έναν τρόπο για να τροφοδοτηθεί η τρέλα. 

 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!