Home / Lifestyle  / Celebrities  / Ενδιαφέροντα facts για τον ηθοποιό Andy Samberg

Ενδιαφέροντα facts για τον ηθοποιό Andy Samberg

Γνωρίστε τον ηθοποιό Andy Samberg, μέσα από ενδιαφέροντα facts για τη ζωή και την καριέρα του.

 

 

Ο Andy Samberg γεννήθηκε στις 18 Αυγούστου του 1978 στην Καλιφόρνια. Μεγάλωσε σε μια ιδιαίτερα θρησκευόμενη οικογένεια, αλλά ο ίδιος δεν ασπάζεται, πλέον, κάποια θρησκεία. Μόλις τελείωσε το σχολείο άρχισε να ασχολείται με το σενάριο και αποφάσισε να φοιτήσει στο Tisch School of Arts.

 

 

Ο Andy ξεκίνησε με το experimental film. Άρχισε να κυκλοφορεί τα δικά του κωμικά video, στο Youtube, και έγινε ιδιαίτερα δημοφιλής. Είναι μέλος του comedy and music group The Lonely Island, το οποίο συμμετέχει και οργανώνει το Saturday Night Live. Παίζει μουσική, κάνει εκπληκτικό stand up comedy και έχει παρουσιάζει σπουδαία κινηματογραφικά events αρκετές φορές.

 

Εκτός από τα projects που έχει αναλάβει με το The Lonely Island έχει και μια solo καριέρα στην υποκριτική. Έχει συμμετάσχει στις εξής ταινίες και σειρές: Friends with Benefits, Hotel Transylvania, Grown Ups, The Neighbors, Popstar, Alone Again, Never have I ever, κ.α. Ένας από τους πιο αγαπημένους ρόλους του είναι αυτός του Jake Peralta στην πετυχημένη σειρά Brooklyn Nine Nine. Πρωταγωνίστησε σε μια από τις καλύτερες ταινίες του 2020, το Palm Spring, από την οποία απέσπασε την πρώτη του Golden Globe υποφηφιότητα.

 

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.