Home / Lifestyle  / Celebrities  / Ενδιαφέροντα facts για τη σαγηνευτική ηθοποιό Zoe Saldana

Ενδιαφέροντα facts για τη σαγηνευτική ηθοποιό Zoe Saldana

Ανακαλύψτε την ταλαντούχα και πανέμορφη ηθοποιό Zoe Saldana.

 

 

H Zoe γεννήθηκε στις 19 Ιουνίου 1978 στο New Jersey, ωστόσο μεγάλωσε στη Δομινικανή Δημοκρατία, έχοντας ως μητρική γλώσσα τα αγγλικά και τα ισπανικά. Ανακάλυψε στην εφηβεία τη μεγάλη αγάπη της για το χορό και άρχισε να μαθαίνει μπαλέτο. Αφού μετακόμισε με την οικογένεια της στη Νέα Υόρκη, ξεκίνησε να συμμετέχει ως χορεύτρια σε παραστάσεις στο Εθνικό Θέατρο. Ωστόσο, όπως έχει δηλώσει, αναγκάστηκε να παρατήσει το χορό, καθώς δεν δίεθετε τα κατάλληλα πόδια για να συνεχίσει πιο επαγγελματικά.

 

 

 

Η πρώτη της εμφάνιση έγινε στην τηλεόραση σε ένα επεισόδιο της σειράς Law and Order. Η μεγάλη της εμπειρία στο χορό της χάρισε τη συμμετοχή της στη διάσημη ταινία Center Stage, μέσα από την οποία έγινε ευρέως γνωστή. Η Zoe έγινε ιδιαίτερα αγαπημένη στο κοινό, παίρνοντας μέρος σε κάποιες από τις πιο επικές ταινίες, όπως: Πειρατές της Καραϊβικής, The Terminal, Avatar, Star Trek, Death at a Funeral, Guardians of the Galaxy, Nina, Avengers, Colombiana κ.α., αποδεικνύοντας το υποκριτικό ταλέντο που διαθέτει.

 

 

Το ταπεραμέντο, ο δυναμισμός και η θηλυκότητα της, την έχουν αναδείξει πολλές φορές ως μια από τις πιο sexy ηθοποιούς της γενιάς της. Επιπλέον, χάρη στις sci-fiction ταινίες που έχει πρωταγωνιστήσει, έχει αποκτήσει και τεράστια απήχηση στο nerd κοινό. Η λατίνα Zoe, το 2019, κατέκτησε τη δεύτερη θέση στη λίστα με τις πιο ακριβοπληρωμένες ηθοποιούς.

 

 

Θαυμάζει τη Charlize Theron και την Cate Blanchett και μάχεται ενεργά για τα δικαιώματα των μαύρων και των γυναικών. Της αρέσει συνεχώς να θέτει νέους στόχους και να παίρνει ρίσκα, για να βελτιώνεται σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Τον Ιούνιο του 2013 παντρεύτηκε τον καλλιτέχνη Marco Perego, με τον οποίο έχουν αποκτήσει τρία παιδιά.

 

 

Αναμένουμε να τη δούμε στις πολυαναμενόμενες ταινίες Thor: Love and Thunder και Avatar 2.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.