Home / Cozyhome  / Εμπνευσμένα νέα από τον χώρο του design

Εμπνευσμένα νέα από τον χώρο του design

Εμπνευσμένα νέα από τον χώρο του design
Εμπνευσμένα items που πρωταγωνιστούν στη φθινοπωρινή και χειμερινή design σκηνή.

Ενδιαφέροντα νέα από τον χώρο του design που μπορούν να είναι κάλλιστα οι επόμενες deco μας προσθήκες, καθώς συνδυάζουν άψογα τη μοντέρνα ματιά και την υψηλή αισθητική με τη λειτουργικότητα.

 

 

The Beatles-Inspired Sofa

Όταν η μουσική συναντά την αρχιτεκτονική, γεννιούνται τα πιο ενδιαφέροντα projects. Οι αρχιτέκτονες και designers, Ludovica και Roberto Palomba, εμπνεύστηκαν από το κλασικό τραγούδι των Beatles, Get back, και δημιούργησαν έναν απόλυτα cozy και άνετο, δερμάτινο καναπέ. Ο πολυμορφικός καναπές αποτελείται από επιμέρους στοιχεία, τα οποία μπορούν να συνδυαστούν με διαφορετικούς τρόπους, διαμορφώνοντας τη σύνθεση που επιθυμεί ο καθένας για τον χώρο του.

www.palombaserafini.com

 

Εμπνευσμένα νέα από τον χώρο του design

 

 

The japanese paper project

Οι designers δεν σταματούν ποτέ να μας εκπλήσσουν. Αυτή τη φορά ο designer Chihiro Yamamoto κατασκεύασε μία διαφορετική καρέκλα χρησιμοποιώντας αντί για ύφασμα, ιαπωνικό χαρτί. Το χαρτί που ονομάζεται Naoron είναι ανθεκτικό στον χρόνο, το νερό και το φως, κάνοντας την καρέκλα απόλυτα λειτουργική και άνετη.

 

Εμπνευσμένα νέα από τον χώρο του design

 

 

Modern design and innovation

Ο Γερμανός product designer Bodo Sperlein σε συνεργασία με την εταιρεία υαλικών J. & L. Lobmeyr -γνωστή για τους πολυτελείς πολελαίους της-, δημιούργησε τη σειρά επιτραπέζιων, επιδαπέδιων και κρεμαστών luxury φωτιστικών “Script”. Με φανερές βιεννέζικες art deco επιρροές, εντυπωσιακά λεπτεπίλεπτο design και τη δυνατότητα ελέγχου του φωτισμού με Bluetooth, η συλλογή αποτελεί επιτυχημένο κράμα λειτουργικότητας, καινοτομίας και υψηλής αισθητικής.

www.bodosperlein.com

 

Εμπνευσμένα νέα από τον χώρο του design

 

 

Spanish, artistic vibes

To design studio Ste Marie κατάφερε να φέρει την ισπανική κουλτούρα στο Βανκούβερ του Καναδά, μέσα από τo εστιατόριο Como Taperia που επιμελήθηκε. Με σαφείς επιρροές από τους κορυφαίους Ισπανούς καλλιτέχνες Miró, Dali και Gaudí, το εστιατόριο tapas, ταξιδεύει τους λάτρεις του φαγητού στην Ιβηρικό χερσόνησο, χάρις στα έντονα χρώματά του, το artistic μοντέρνο του ύφος και τον ζωηρό παλμό που εκπέμπει.

www.stemarieartdesign.com

 

Εμπνευσμένα νέα από τον χώρο του design

Εμπνευσμένα νέα από τον χώρο του design

 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!