Home / Cozyhome  / Δώστε στο σπίτι σας θετικά vibes μέσα από μικρές αλλαγές

Δώστε στο σπίτι σας θετικά vibes μέσα από μικρές αλλαγές

Τώρα το καλοκαίρι, δημιουργήστε χώρους που αποπνέουν θετικά vibes και μετατρέπουν το σπίτι σας σε hub μοναδικών στιγμών με τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

 

Home bloom

Tοίχοι που ανθίζουν; Ναι! Οι floral ταπετσαρίες ανήκουν στις πιο hot τάσεις της σεζόν, χαρίζοντας στους χώρους μας μια νότα φρεσκάδας. Επιλέξτε ανθισμένα μοτίβα μεγάλου μεγέθους και έντονων χρωματικών αντιθέσεων, αφήνοντας στην άκρη τις κλασικές ταπετσαρίες της “γιαγιάς”.

 

 

Curvy elegance

Tα έπιπλα στρογγυλεύουν, κάνοντας throwback στα ‘70s. Πολυθρόνες, καναπέδες και κρεβάτια αποκτούν τις πιο θελκτικές καμπύλες και γίνονται οι πρωταγωνιστές της φετινής διακόσμησης.

 

 

Beds for kings

Tα κρεβάτια με ουρανό είναι η απόλυτη τάση του 2020 και μετατρέπουν την κρεβατοκάμαρά μας σε μια όαση ξεκούρασης, αποπνέοντας ρομαντισμό και πολυτέλεια. Προσοχή, όμως, στο μέγεθος και το ύψος του κρεβατιού, αφού μπορεί να στερήσει πολύτιμο χώρο και να έχει ένα πιο “βαρύ” αποτέλεσμα από το επιθυμητό.

 

 

Blue for you

H ετυμηγορία του Iνστιτούτου Pantone βγήκε για μία ακόμα χρονιά, ψηφίζοντας το “Classic Blue” ως το χρώμα του 2020. Η συγκεκριμένη μπλε απόχρωση είναι διαχρονική και κομψή, εκφράζοντας τη βαθιά επιθυμία μας για μία σταθερά, σε μία εποχή που διαρκώς όλα μεταβάλλονται. Φέρνει αισθήματα ηρεμίας και ψυχικής γαλήνης, ενισχύοντας τη συγκέντρωση μέσα σε ένα καθαρό περιβάλλον, ενώ παράλληλα εκφράζει την επιμονή και την προσπάθεια.

 

 

The tiles files

Τα πλακίδια της κουζίνας και του μπάνιου αποκτούν χαρακτήρα, κάνοντας τους συγκεκριμένους χώρους πολύ πιο ενδιαφέροντες. Τα γεωμετρικά patterns σε bold χρωματισμούς είναι μία από τις αγαπημένες τάσεις αυτής της χρονιάς και μεταμορφώνουν μικρές αλλά και μεγάλες επιφάνειες.

 

 

Kitchen Art

Η κουζίνα αποκτά ενδιαφέρον και αίγλη, με έργα τέχνης να κοσμούν κάθε γωνιά της. Μικρά αγαλματίδια, πίνακες ζωγραφικής και περίτεχνα βάζα παίρνουν θέση στα ράφια, πλάι στα πιάτα και στα ποτήρια, δημιουργώντας έναν πολύ ιδιαίτερο και απρόσμενα υπέροχο συνδυασμό.

 

 

 

Vote for rattan

H ψάθα -κυρίως η βιενέζικη- ψηφίζεται ως το πιο αγαπημένο υλικό του 2020, αφού τη συναντούμε σε όλα σχεδόν τα έπιπλα. Από τις καρέκλες της τραπεζαρίας μέχρι το κεφαλάρι της κρεβατοκάμαρας και τα outdoor έπιπλα, δίνει natural, ανεπιτήδευτο ύφος στον χώρο, αφού τα φυσικά υλικά είναι μία από τις πιο δυνατές τάσεις της χρονιάς.

 

 

Micro…garden!

Το πράσινο στοιχείο επιστρέφει στο σπίτι, μέσα από μία νέα διακοσμητική τάση, που ήδη έχουμε λατρέψει. Τα terrariums είναι συνθέσεις με βρύα ή φυτά μέσα σε διάφανες γυάλες, τα οποία συνυπάρχουν με υλικά όπως πέτρες και ξύλα, δημιουργώντας ένα πολύ ιδιαίτερο διακοσμητικό αποτέλεσμα. Οικολογία και design, δύο σε ένα!

 

 

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath