Home / Men  / Grooming  / Δύο φυσικές μάσκες για την ανδρική περιποίηση

Δύο φυσικές μάσκες για την ανδρική περιποίηση

Δύο φυσικές μάσκες για την ανδρική περιποίηση
Έχετε όλοι σας αυτά τα υλικά στο σπίτι. 

Τις φτιάχνετε εύκολα και γρήγορα και έχουν ευεργετική δράση στα μαλλιά και το πρόσωπό σας. Πλέον η ανδρική περιποίηση γίνεται παιχνιδάκι.

 

 

Μάσκα προσώπου για ενυδάτωση.

Τι θα χρειαστείτε: Αγγούρι και ασπράδι αβγού για μία φυσική μάσκα προσώπου που θα αναζοωγονήσει την επιδερμίδα σας. Πώς τη φτιάχνετε: Κόψτε ένα αγγούρι σε μικρά κομμάτια και βάλτε το στο μπλέντερ. Παράλληλα, σε ένα μπολ χτυπήστε το ασπράδι του αβγού μέχρι να αφρίσει. Έπειτα, προσθέστε το πολτοποιημένο αγγούρι κι ανακατέψτε τα δύο υλικά μαζί. Απλώστε τη μάσκα στο πρόσωπό σας για 20 λεπτά περίπου και στη συνέχεια αφαιρέστε με άφθονο χλιαρό νερό. 

 

 

Μάσκα μαλλιών για λάμψη κι ενυδάτωση. 

Ιδιαίτερα τώρα μετά τις αποδράσεις στη θάλασσα, τα μαλλιά σας έχουν ανάγκη από extra φροντίδα και περιποίηση. Χαρίστε λάμψη, ζωντάνια και ενυδάτωση στα μαλλιά σας με μία μάσκα που θα φτιάξετε γρήγορα από αβοκάντο και μέλι. Πως τη φτιάχνετε: Πολτοποιήστε το αβοκάντο και προσθέστε τις 2 κουταλιές του γλυκού μέλι σε ένα μπολ ανακατεύοντας πολύ καλά. Όταν ομογενοποιηθεί το μείγμα, η μάσκα μαλλιών σας είναι έτοιμη προς χρήση. 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!