Home / Men  / Δύο τέλεια gadgets για όσους αγαπούν τη φωτογραφία

Δύο τέλεια gadgets για όσους αγαπούν τη φωτογραφία

Τέλεια gadgets που θα σε ενθουσιάσουν
Smart gadgets που θα σε ενθουσιάσουν με τις λειτουργίες τους. 

Τα gadgets που θα σου υπενθυμίσουν γιατί αγαπάς τόσο πολύ την φωτογραφία και την τεχνολογία.

 

Τέλεια gadgets που θα σε ενθουσιάσουν

Οι συσκευές τεχνολογίας ειδικά σχεδιασμένες για να βγάζουμε φωτογραφίες μας βοηθούν να απαθανατίζουμε όμορφες στιγμές μας, ενώ έχουν πολλές σούπερ λειτουργίες.

 

 

Your easy pal.

Ένας εκτυπωτής φωτογραφιών στο μέγεθος της τσέπης σου μπορεί να σου είναι πολύ χρήσιμος. Αν αγαπάς να βγάζεις φωτογραφίες και θέλεις μερικές από αυτέ να τις εκτυπώνεις στη στιγμή τότε αυτό το gadget το χρειάζεσαι.

Απολύτως φορητός, ο Canon Zoemini χωράει σε μια τσέπη ή μικρή τσάντα, για να εκτυπώνεις άμεσα τις μαγικές στιγμές σου, όπου κι αν είσαι εύκολα και γρήγορα! Σύνδεσε το tablet ή το κινητό σου με τη συσκευή μέσω Bluetooth για απευθείας εκτύπωση φωτογραφιών αλλά και εικόνων από τα social σου.

Τράβηξε μια νέα φώτο, εφάρμοσε όποιο φίλτρο σου αρέσει, πρόσθεσε στοιχεία AR και θα έχεις αμέσως τα δικά σου αυτοκόλλητα… και πολλά πολλά άλλα.

Τέλειο;

Courtesy of Canon

 

 

Your vintage friend.

Η Fujifilm instax mini 90 Instant Film Camera είναι μία στυλάτη φωτογραφική μηχανή για φωτογραφίες στη στιγμή. Η vintage αισθητικής μηχανή έχει στιγμιαίο φιλμ και προηγμένα χαρακτηριστικά για σούπερ photos. Διαθέτει έναν φακό 60mm με δυνατότητα εστίασης στα 30 cm και ενσωματωμένο φλας.

Ακόμη, είναι εξοπλισμένη με νέες λειτουργίες macro αλλά και λειτουργία υψηλής απόδοσης του φλας που την καθιστούν μία φωτογραφική μηχανή instant για κάθε λάτρη της φωτογραφίας. Επίσης, έχει επαναφορτιζόμενη μπαταρία με διάρκεια λειτουργίας μέχρι 10 πακέτα φιλμ με μία φόρτιση.

Τέλος, έχει ιδιαίτερο vintage design αποτελώντας υπέροχο δώρο για τους νοσταλγούς μιας άλλης εποχής.

 

Τέλεια gadgets που θα σε ενθουσιάσουν

Courtesy of Fujifilm

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!