Home / Men  / Δωράκια τεχνολογίας για τα Χριστούγεννα!

Δωράκια τεχνολογίας για τα Χριστούγεννα!

Ο Άγιος Βασίλης φέτος μας φέρνει gadgets!

Δείτε τις προτάσεις μας για σούπερ δωράκια τεχνολογίας που μπορείτε να κάνετε στους αγαπημένους σας ανθρώπους ή και στον εαυτό σας τα φετινά Χριστούγεννα! 

 

Logitech K780 Wireless Keyboard

Το ασύρματο πληκτρολόγιο της Logitech αποτελεί σούπερ δωράκι για όσους αγαπούν την τεχνολογία και τον υπολογιστή τους. Με minimal και κομψό σχεδιασμό και χωρίς τα ενοχλητικά -για πολλούς καλώδια- προσφέρει ευελιξία κινήσεων. 

 

 
Portable Espresso Maker

Η φορητή μηχανή espresso είναι το ιδανικό δώρο για όσους δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς τον καφέ τους. Μπορείτε να την πάρετε παντού μαζί σας και να φτιάξετε όπου και αν βρίσκεστε τον αγαπημένο σας espresso! 

 

 

 

Tesla Watch

To έξυπνο ρολόι εμπνευσμένο από τον Νίκολα Τέσλα, έναν από του πιο σημαντικούς φυσικούς και εφευρέτες, είναι το κατάλληλο δώρο για όσους αγαπούν τις εφευρέσεις! Ακόμη, το antique και πληθωρικό του design κάνουν το ρολόι είναι πιο ελκυστικό και cool δώρο! 

 

 

FujiFilm Instax Square SQ10

Εκφράστε τη δημιουργικότητα σας σε μια στιγμή, με εκπληκτικές άμεσες εκτυπώσεις από την νέα υβριδική μηχανή FujiFilm Instax SQUARE SQ10. Αυτή η φωτογραφική μηχανή σας επιτρέπει να καταγράφετε τις αναμνήσεις και τις στιγμές σας, σε ένα κομψό τετράγωνο μέγεθος.

 

 

Homestar Spa

To φωτιστικό gadget Homestar Spa, κάνει τους χώρους του σπιτιού μας πιο όμορφους και ιδιαίτερους μέσω των διαφανειών προβολής που διαθέτει και διαχέουν στον τοίχο τρία διαφορετικά σχέδια για μαγική, πλανητική ατμόσφαιρα! 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!