Home / Family  / Δωράκια για νέες μαμάδες!

Δωράκια για νέες μαμάδες!

Τα πιο όμορφα δώρα που θα λατρέψουν οι νέες μαμάδες!

Αν αναρωτιέστε τι δώρο να πάρετε στη φίλη σας ή συγγενή σας που έγινε πρόσφατα μανούλα, συγκεντρώσαμε για εσάς 5 δωράκια που θα διευκολύνουν την καθημερινότητα μιας νέας μαμάς και θα την κάνουν ακόμη πιο όμορφη. 

 
Μάρσιπος πλάτης

Για πιο εύκολες μεταφορές! Ο μάρσιπος πλάτης προσφέρει μέγιστη άνεση στη μαμά και το μωρό της όταν περπατά. Διαλέξτε έναν μάρσιπο με εργονομικό σχεδιασμό που επιτρέπει την τοποθέτηση του μωρού σε δυο θέσεις, με αποσπώμενη αντηλιακή τέντα για προστασία του μωρού από τις ακτίνες του ήλιου και αποσπώμενη τσάντα μέσα στην οποία η μαμά μπορεί να αποθηκεύσει τα απαραίτητα πράγματα για το μωρό αλλά και εκείνη! 

 

Ένα μαξιλαράκι για την ώρα του φαγητού

Προσφέρει άνεση και ξεκούραση στη μαμά τη στιγμή που το χρειάζεται περισσότερο. Ίσως να μην είναι εντυπωσιακό δώρο, είναι όμως πολύ χρήσιμο και πρακτικό καθώς ξεκουράζει τη μαμά η οποία τοποθετεί το μωρό της σε ένα μαξιλάρι σταθερό και άνετο για το μωρό, όση ώρα το ταΐζει. 

 

 

Σετ περιποίησης και φροντίδας για το μωρό

Ένα δώρο που λατρέψει σίγουρα κάθε μανούλα. Επιλέξτε ένα πακέτο περιποίησης για την επιδερμίδα του μωρού που περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα για μπάνιο του, την ενυδάτωση, την αλλαγή της πάνας και γενικότερα την περιποίησή του. Διαβάστε όμως προσεκτικά τις ετικέτες του σετ για να διασφαλίσετε πως τα προϊόντα είναι υποαλλεργικά, δερματολογικά και παιδιατρικά ελεγμένα. 

 
Καλαθάκι καλλυντικών

Ένα όμορφο καλαθάκι καλλυντικών είναι πάντοτε χρήσιμο για τη νέα μαμά καθώς μπορεί μέσα να τοποθετήσει όλα τα βρεφικά προϊόντα και να τα έχει πάντοτε συγκεντρωμένα. 

 

 

Σουτιέν θηλασμού

Ακόμη ένα πολύ χρήσιμο δώρο για τις νέες μανούλες που θηλάζουν. Το σουτιέν θηλασμού υποστηρίζει το στήθος που μεγαλώνει και αλλάζει από την εγκυμοσύνη και τις αυξομειώσεις ανάμεσα στους θηλασμούς και συγκρατεί το στήθος στη σωστή θέση ώστε να κατανέμεται το γάλα ομοιόμορφα. Επιλέξτε ένα μαλακό σουτιέν, χωρίς ραφές που  
 υποστηρίζει, αγκαλιάζει και σμιλεύει το σχήμα του στήθους παρά τις αλλαγές που υφίσταται. 

 

 

 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!