Home / Beauty  / Διατηρήστε το εξωτικό μαύρισμά σας με 3 tips

Διατηρήστε το εξωτικό μαύρισμά σας με 3 tips

Διατηρήστε το εξωτικό μαύρισμά σας με 3 tips
Με αυτά τα 3 tips δεν θα χάσετε το μαύρισμά σας μετά τις διακοπές. 

Αν τα εφαρμόσετε θα έχετε για αρκετό καιρό ακόμη ηλιοκαμένο και λαμπερό δέρμα. 

 

 

Πιείτε νερό και με το παραπάνω. 

Ναι, καλά διαβάσατε. Πιείτε πολύ νερό. Η ενυδάτωση θα σας βοηθήσει να εξασφαλίσετε μεγαλύτερη διάρκεια στο μαύρισμά σας και να είστε σοκολατί για περισσότερο χρονικό διάστημα. Οπότε μην παραλείπετε το νερό και προσπαθήστε να καταναλώνετε περιπου 2 λίτρα σε καθημερινή βάση. Αν μάλιστα χρειάζεστε βοήθεια για να μην ξεχνάτε να πίνετε νερό, διαβάστε tips για να είστε πάντα ενυδατωμένοι και όπως είπαμε μαυρισμένοι. 

Extra tan tip: Μην ξεχνάτε τις τροφές που περιέχουν μελατονίνη και δίνουν παράταση στο ηλιοκαμμένο δέρμα. Τα καρότα, το σπανάκι και το πεπόνι είναι μερικά από τα τρόφιμα που σας βοηθούν να διατηρήσετε το μαύρισμά σας.

 

Διατηρήστε το εξωτικό μαύρισμά σας με 3 tips

 

 

Αποφύγετε την απολέπιση.

Μάλιστα, αν θέλετε να διατηρήσετε το ηλιοκαμένο look πρέπει να αποφύγετε το peeling σώματος. Γιατί; Μαζί με τα νεκρά κύτταρα που θα διώξετε, θα διώξετε και το μαύρισμα. Τρίψε, τρίψε… είναι λογικό. Εάν βέβαια είστε scrub addicted μην το παρακάνετε. Προσπαθήστε να απολεπίζετε το σώμα σας απαλά, με κυκλικές κινήσεις και με ένα ήπιο scrub σώματος. 

 

Πάντα θα υπάρχει το self tan. 

Παρόλα αυτά ακόμη κι αν εφαρμόσετε τα παραπάνω tips με ευλάβεια, είναι πολύ πιθανό το μαύρισμά σας να ξεθωριάσει σημαντικά. Για αυτό χρησιμοποιείστε ένα self tan product σε καθημερινή βάση σε όλο σας το σώμα και κρατήστε ατόφιο το λαμπερό εξωτικό σας χρώμα! 

 

 

 

 

 

 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!