Home / Family  / Δημιουργικές δραστηριότητες με τα παιδιά στο σπίτι!

Δημιουργικές δραστηριότητες με τα παιδιά στο σπίτι!

Δημιουργικές δραστηριότητες με τα παιδιά στο σπίτι!
Σαββατοκύριακο με τα παιδιά στο σπίτι: Πως θα τα απασχολήσετε!

Σαββατοκύριακο εκτός από ξεκούραση σημαίνει και δραστηριότητες με τα παιδιά στο σπίτι. Ήρθε το σαββατοκύριακο και καθώς ο καιρός δεν προσφέρεται για βόλτες και εξωτερικές δραστηριότητες με τα παιδιά, συγκεντρώσαμε ιδέες για να απασχολήσετε δημιουργικά και διασκεδαστικά τα παιδιά στο σπίτι!

Weekend με χορό

Αν στα παιδιά σας αρέσει η μουσική και ο χορός, το σαββατοκύριακο είναι μία πολύ καλή ευκαιρία να αυτοσχεδιάσουν στο σπίτι, κάνοντας βήματα και χορογραφίες μετά μουσικής, μόνα τους, με τα αδέρφια τους ή με φίλους τους. Ο χορός είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος απασχόλησης που θα εκτονώσει την ενέργειά τους και θα τα κάνει χαρούμενα!

Δημιουργικές δραστηριότητες με τα παιδιά στο σπίτι!

Weekend με επιτραπέζια

Τα επιτραπέζια παιχνίδια είναι ιδανική λύση για να απασχοληθούν τα παιδιά με τρόπο δημιουργικό και να περάσουν ποιοτικό χρόνο με σας ή με φίλους τους. Επιλέξτε επιτραπέζια παιχνίδια, κατάλληλα για την ηλικία τους και τα ενδιαφέροντά τους και διασκεδάστε με τρόπο εκπαιδευτικό.

Weekend με παντομίμα

Η παντομίμα αποτελεί μία εξαιρετική δραστηριότητα για τα παιδιά που τα βοηθά να εξασκήσουν τη μνήμη τους, ενισχύει τη φαντασία τους, τα βοηθά να αναπτύξουν τις κινητικές τους δεξιότητες και ταυτόχρονα τα διασκεδάζει. Παίξτε όλοι μαζί παντομίμα και γίνετε μαζί τους και πάλι παιδιά!

Weekend με ζωγραφική

Δώστε στα παιδιά σας τα απαραίτητα υλικά, όπως μαρκαδόρους, μπλοκ ζωγραφικής, χρωματιστά μολύβια κτλ και αναθέστε τους ένα ενδιαφέρον project. Προτείνετέ τους να δημιουργήσουν  έργα τέχνης που θα κοσμήσουν το δωμάτιό τους, την κρεβατοκάμαρά σας ή το σαλόνι της γιαγιάς και του παππού. Είναι σίγουρο πως θα ενθουσιαστούν και θα περάσουν τον χρόνο τους δημιουργικά και απόλυτα συγκεντρωμένα στον στόχο τους!

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!