Home / Family  / Δημιουργικά παιχνίδια μέσα στο σπίτι

Δημιουργικά παιχνίδια μέσα στο σπίτι

Όταν οι καιρικές συνθήκες επιτρέπουν μόνο τα παιχνίδια μέσα στο σπίτι.

Παιχνίδια μέσα στο σπίτι για όλη την οικογένεια. Πάρτε ιδέες για συναρπαστικές και διασκεδαστικές δραστηριότητες με τα παιδιά σας μέσα στο σπίτι!

Παιχνίδια μέσα στο σπίτι!
Πάρτι με χορό και μουσική!

Όταν βρέχει έξω ή χιονίζει και πρέπει να μείνετε σπίτι με τα παιδιά, τότε πρέπει να βρείτε τρόπους να τα απασχολήσετε. Βάλτε λοιπόν μουσική και διοργανώστε ένα ξέφρενο “πάρτι” χορού με την οικογένεια ή τους φίλους των παιδιών! Θα κατενθουσιαστούν και θα εκτονώσουν την ενέργειά τους!

Ανεβάστε μια ερασιτεχνική παράσταση!

Τα παιδιά λατρεύουν τις ιστορίες και τα παραμύθια, όπως επίσης λατρεύουν και το θεατρικό παιχνίδι. Διαβάστε το αγαπημένο τους παραμύθι και δώστε του σάρκα και οστά με πρωταγωνιστές εσάς και τα παιδιά σας!

Διασκεδάστε με παντομίμα!

Δεν υπάρχει τίποτα πιο διασκεδαστικό για τα παιδιά, οποιασδήποτε ηλικίας, από το παιχνίδι της παντομίμας. Φαντασία, κίνηση και παιχνίδι, ενώνονται και τα παιδιά χαίρονται την παντομίμα με όλη τους ψυχή.

Φτιάξτε μαζί ένα παιχνίδι μνήμης!

Στα παιδιά αρέσουν πολύ τα παιχνίδια, κι ιδιαίτερα τα παιχνίδια μνήμης. Ένα παραπάνω, όταν τα έχουν φτιάξει τα ίδια. Κόψτε ένα χαρτόνι σε μέγεθος χαρτών και ζωγραφίστε μαζί με τα παιδιά σας αριθμούς, γράμματα ή σχήματα πάνω στις κάρτες σας σε ζεύγη. Αμέσως έχετε το δικό σας αυτοσχέδιο παιχνίδι μνήμης με κάρτες!

Δημιουργικά παιχνίδια μέσα στο σπίτι

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!