Home / Family  / Δημιουργήστε το ομορφότερο παιδικό δωμάτιο με την Susanna Salk

Δημιουργήστε το ομορφότερο παιδικό δωμάτιο με την Susanna Salk

Δημιουργήστε το ομορφότερο παιδικό δωμάτιο με την Susanna Salk
H Susanna Salk ξέρει καλά τι χρειάζεται ένα παιδικό δωμάτιο για να είναι fun και λειτουργικό!

Αν αναζητάτε έμπνευση και δοκιμασμένες ιδέες για τη δημιουργία ή την ανακαίνιση παιδικού δωματίου, τότε η Susanna Salk θα σας βοηθήσει. Η lifestyle και design συγγραφέας πολύ επιτυχημένων βιβλίων αυτή τη φορά μας δίνει τα φώτα -και τα πολύτιμα deco tips – της  σχετικά με τη διακόσμηση του παιδικού δωματίου μέσα από το νέο της βιβλίο “Dream Rooms for Children: Inspiring Spaces for Sleep, Study, and Play”

 

 

Δημιουργήστε το ομορφότερο παιδικό δωμάτιο με την Susanna Salk

Η Susanna Salk μοιράζεται σούπερ συμβουλές και tips διακόσμησης για ένα υπέροχο παιδικό δωμάτιο. Courtesy of Rizzoli.

 

 

Ποιος γονέας δεν θα ήθελε να δημιουργήσει για το παιδί του έναν χώρο καταφύγιο ιδανικό τόσο για ξεκούραση και ανάπαυση όσο και για  μελέτη αλλά και πολύ πολύ παιχνίδι και χαρά; Η συγγραφέας μέσα σε 240 σελίδες, πλούσιες σε χρήσιμες πληροφορίες και φωτογραφικό υλικό, παρουσιάζει stylish, λειτουργικούς και διασκεδαστικούς χώρους για τους μικρούς ιδιοκτήτες τους. Τα παιδικά δωμάτια δημιουργήθηκαν από γνωστούς σχεδιαστές όπως οι Charlotte Moss και Alessandra Branca, από γονείς, καθώς και από τα ίδια τα παιδιά(!).

 

 

Το πολύ ενδιαφέρον βιβλίο θα κυκλοφορήσει στις 16 Μαρτίου από τις εκδόσεις Rizzoli. 

www.rizzoliusa.com

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!