Home / Good Life  / Δείτε το trailer του τρίτου κύκλου του Casa de Papel

Δείτε το trailer του τρίτου κύκλου του Casa de Papel

Δείτε το trailer του τρίτου κύκλου του Casa de Papel
που αποκαλύπτει την ημερομηνία της πρεμιέρας της 3ης σεζόν!

Η αγαπημένη συμμορία του El Profesor επιστρέφει με τους Tokyo, Denver, Rio, Nairobi, Helsinki, Profesor, Raquel και Stockholm να μας προσφέρουν νέες συγκινήσεις στον νέο, τρίτο κύκλο της σειράς Casa de Papel.

 

Δείτε το trailer του τρίτου κύκλου του Casa de Papel

 
Release date

Το trailer του τρίτου κύκλου της αγαπημένης παγκοσμίως σειράς Money Heist επιτέλους κυκλοφόρησε, κάνοντας γνωστή στους φανς την ημερομηνία που θα κάνει την πρεμιέρα του η πολυαναμενόμενη συνέχεια της ιστορίας. Το παγκόσμιο τηλεοπτικό φαινόμενο που έσπασε τα σύνορα της Ευρώπης και αγαπήθηκε όσο λίγα από όλο τον πλανήτη, θα κάνει πρεμιέρα στις 19 Ιουλίου 2019 στο Netflix.

 

Δείτε το trailer του τρίτου κύκλου του Casa de Papel

 

Το La Casa De Papel είναι η πιο επιτυχημένη ξενόγλωσση σειρά του Netflix, με εκατομμύρια θαυμαστές σε όλο τον κόσμο. Στο τρίτο μέρος της Τέλειας Ληστείας οι πρωταγωνιστές τελειώνουν τις διακοπές τους και μπαίνουν σε νέες, συναρπαστικές περιπέτειες. Η συμμορία του Profesor που λατρεύτηκε όσο καμιά άλλη θα μας κρατήσει την πιο ωραία παρέα τα καλοκαιρινά βράδια. Αναμένουμε με ανυπομονησία…

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!