Home / Good Life  / Δείτε το trailer της ταινίας Downton Abbey!

Δείτε το trailer της ταινίας Downton Abbey!

Η αριστουργηματική σειρά Downton Abbey, έρχεται στη μεγάλη οθόνη!

Μία από τις πιο επιτυχημένες βρετανικές σειρές όλων των εποχών, το δημοφιλές Downton Abbey, έρχεται στη μεγάλη οθόνη! 

 

Η αγαπημένη τηλεοπτική σειρά που ολοκληρώθηκε μετά από 6 σεζόν το 2015, έρχεται στη μεγάλη οθόνη το 2019 και οι θαυμαστές της βρετανικής οικογένειας Κρόλει την αναμένουν με ανυπομονησία. Μετά τις φήμες για την ύπαρξη ταινίας που ξεκίνησαν αμέσως μετά το τέλος της σειράς και επιβεβαιώθηκαν το 2017, πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησε το τρέιλερ της. 

 

 

Ο παραγωγός Γκάρεθ Νιμ δήλωσε για την ταινία τον περασμένο Ιούλιο: «Όταν η σειρά έφτασε στο τέλος της, ήταν όνειρό μας να δώσουμε στους εκατομμύρια φαν σε όλο τον πλανήτη μία ταινία και τώρα, αφότου καταφέραμε να ευθυγραμμίσουμε πολλά αστέρια, είμαστε ένα βήμα πριν ξεκινήσουμε την παραγωγή. Το σενάριο του Τζούλιαν γοητεύει, συγκινεί και διασκεδάζει στα χέρια του Μπράιαν Πέρσιβαλ, και στοχεύουμε στο να μεταφέρουμε στη μεγάλη οθόνη όλα όσα κάποιος θα ήλπιζε για την ταινία του ‘Downton Abbey’».

 

 

 

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στο εξωτερικό στις 20 Σεπτεμβρίου του 2019. 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!