Home / Good Life  / Δείτε το trailer της νέας περιπέτειας Mile 22!

Δείτε το trailer της νέας περιπέτειας Mile 22!

Η νέα περιπέτεια δράσης Mile 22 με τον Mark Wahlberg!

 

Mark Wahlberg πρωταγωνιστεί στην περιπέτεια δράσης Mile 22 που θα κυκλοφορήσει στις αμερικάνικες αίθουσες τον προσεχή Αύγουστο.  Την ταινία δράσης σκηνοθετεί ο Peter Berg και πρωταγωνιστούν οι Mark WahlbergRonda Rousey,  Iko Uwais και ο μοναδικός John Malkovich!

 

 

Στο τελευταίο trailer βλέπουμε πυροβολισμούς, επικίνδυνες σκηνές, σκηνές βίας και επίδειξη πολεμικών τεχνών, γεγονός που μας προϊδεάζει για μια ταινία γεμάτη δράση, περιπέτεια και ένταση. Ο 47 ετών πλέον, Mark Wahlberg υποδύεται έναν ελιτ αστυνομικό της CIA τον James Silva, ο οποίος προσπαθεί να σώσει χιλιάδες ζωές από μια επερχόμενη τρομοκρατική επίθεση! 

 

 

Δείτε το τελευταίο trailer που κυκλοφόρησε μόλις χθες!

 

Αρχικά, οι φήμες θέλανε την ταινία να κάνει πρεμιέρα στις 3 Αυγούστου όμως τελικά θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 17 Αυγούστου στην Αμερική. 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!