Home / Cozyhome  / Δείτε το νέο project του interior designer Κωνσταντίνου Τερζή “Ιχθύες”

Δείτε το νέο project του interior designer Κωνσταντίνου Τερζή “Ιχθύες”

Κωνσταντίνος Τερζής

Ο ταλαντούχος interior designer Κωνσταντίνος Τερζής μας παρουσιάζει το καινούργιο του project, το ιδιαίτερο ψαροπωλείο “Ιχθύες”.

 

 

Ένα εντυπωσιακό ψαροπωλείο είναι το νέο project του γνωστού interior designer Κωνσταντίνου Τερζή. Με το όνομα “Ιχθύες” πρόκειται για ένα urban, κομψό και πρωτότυπο ψαροπωλείο. Παράλληλα, είναι και ένα open kitchen bar, όπου οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν πιάτα με ψάρι, από έμπειρους chef. Οτιδήποτε ψωνίσεις, από το κατάστημα των “Ιχθύων”, εκτός ότι είναι άριστης ποιότητας, μπορείς να το γευτείς εκείνη τη στιγμή, αποκτώντας μια μοναδική γευστική εμπειρία.

 

 

Ο Κωνσταντίνος Τερζής δημιούργησε, με υπέροχο τρόπο, ένα σύγχρονο καταφύγιο γεύσεων. Με απόλυτο σεβασμό προς το κτήριο και την ιστορία του, το οποίο χτίστηκε το 1930, έδωσε έμφαση στα νεοκλασικά στοιχεία του. Συνδύασε, μοναδικά, με ένα πρωτοποριακό mix n’ match το νεοκλασικό χαρακτήρα του κτηρίου με τρία διαφορετικά στυλ. Πάντρεψε το industrial chic- Greek, με traditional elements και Japanese πινελιές. Το distressed container του καλλιτέχνη Μιχάλη Παλαπουίδη, σε συνδυασμό με τα total black πλακίδια με μορφή λεπιών, δημιουργούν ένα ξεχωριστό σκηνικό, με πρωταγωνιστή το ψάρι.

 

 

Ο interior designer κατάφερε να αναμείξει τα ελληνικά με τα γιαπωνέζικα στοιχεία, με έναν τρόπο που δεν περνάει απαρατήρητος. Τοποθέτησε δύο φωτιζόμενους πίνακες με ψάρια μονομάχους, σε ιαπωνικό στυλ, και ακριβώς δίπλα ένα κλασικό ποίημα του Νίκου Καζαντάκη. Υπενθυμίζει, με μια ευφάνταστη επιλογή, τη θεματολογία του καταστήματος, τιμώντας την κουλτούρα δύο πολιτισμών και φανερώνοντας την εκκεντρικότητα του.

 

 

Φωτογραφίες Κωνσταντίνος Μπίκος

Kατασκευαστική εταιρία Re-Do constructions

Graphic designer Ευάγγελος Σιανός 

Πλακάκια – Είδη Υγιεινής Ceramica Speciale

Φωτισμός έργου: Led & More

Επιγραφές Anyprint – Δημητριάδης

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.