Home / Fashion  / Δείτε το νέο hands-free Nike Sneaker, “Go FlyEase”

Δείτε το νέο hands-free Nike Sneaker, “Go FlyEase”

Nike Sneaker

Τo διάσημο αθλητικό brand κυκλοφόρησε ένα ολοκαίνουργιο Nike Sneaker, με όνομα “Go FlyEase”.

 

 

Το πρώτο πάνινο παπούτσι “hands free” παρουσίασε επίσημα η Nike. Μια ακόμη καινοτομία και ένα ακόμα υπέροχο παπούτσι έρχεται από το μεγάλο αθλητικό brand. Το νέο Nike Sneaker με όνομα “Go FlyEase” περιγράφεται ως ένα παπούτσι με την ευκολότερη πρόσβαση, που έχει σχεδιαστεί για να το φοράει κάποιος χωρίς καμία δεύτερη σκέψη. Το πάνινο sneaker κατασκευάστηκε από έναν αμφίδρομο μεντεσέ, επιτρέποντας την ασφάλεια σε πλήρως ανοιχτή και πλήρως κλειστή κατάσταση.

Courtesy of Nike

 

Περιλαμβάνει αρκετά χαρακτηριστικά, που χαρίζουν μια μέγιστη εμπειρία απόδοσης και ελαστικότητας. Ένα Kickstand Heel, σχεδιασμένο για να μιμείται τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι φορούν τα παπούτσια τους, χωρίς να διακυβεύεται η σχεδίαση της φτέρνας. Ένα “Diving Board”, που δημιουργεί ένα συνεχές πέλμα για άνεση και σταθερότητα. Τέλος, η Nike πρόσθεσε μια ζώνη tensioner για να κρατά το παπούτσι σε ανοιχτές ή κλειστές θέσεις. Όλα τα παραπάνω στοιχεία το καθιστούν κατάλληλο, όχι μόνο για αθλητές, αλλά και για καθημερινή χρήση. 

Courtesy of Nike

 

“Συνήθως περνάω τόσο πολύ χρόνο για να βάλω τα παπούτσια μου. Με το Nike GO FlyEase, πρέπει απλώς να πηδήξω στα παπούτσια μου. Τα νέα sneakers είναι ένα νέο είδος τεχνολογίας, όχι μόνο για αθλητές, αλλά και για την πραγματική ζωή όλων”, δηλώνει ο ξιφομάχος Bebe Vio.

 

Courtesy of Nike

 

Αρχικά, το Nike GO FlyEase πρόκειται να κυκλοφορήσει μέσω πρόσκλησης για επιλεγμένα μέλη της Nike στις 15 Φεβρουαρίου. Στη συνέχεια, θα υπάρχει ευρύτερη κυκλοφορία, μέσα από το official site. 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.