Home / Beauty  / Δείτε το νέο foundation και ορό ενυδάτωσης της Gucci Beauty

Δείτε το νέο foundation και ορό ενυδάτωσης της Gucci Beauty

Ο διάσημος οίκος λάνσαρε δύο νέα προϊόντα: ένα foundation, σε 40 αποχρώσεις και ένα νέο ορό ενυδάτωσης.

 

Άλλα δύο νέα προϊόντα προστέθηκαν στη μαγευτική σειρά καλλυντικών του γνωστού οίκου μόδας. Η Gucci Beauty στοχεύει με το νέο Foundation και το νέο Priming serum, στην ανάδειξη τόσο του κάθε ατόμου ξεχωριστά, όσο και της ποικιλίας.

 

 

Το Natural Finish Fluid αποτελεί ένα απαλό και “μεταξένιο” foundation, σε υγρή μορφή, που θα κάνει κυριολεκτικά θαύματα. Καλύπτει πλήρως τις τυχόν ατέλειες, έχει υπέροχη εφαρμογή, και το πιο σημαντικό, δίνει την αίσθηση ενός φυσικού no make-up μακιγιάζ. Διατίθεται σε 4ο αποχρώσεις για κάθε τύπο επιδερμίδας.

 

 

 Το Silk Priming Serum, με απαλή και ελαφριά υφή, πετυχαίνει τη σωστή ανανέωση και ενυδάτωση του προσώπου σας, κατά την διάρκεια της ημέρας. Διασφαλίζει την καλύτερη κάλυψη των πόρων σας και αποτρέπει τη φθορά στο make-up look σας. Το νέο προϊόν κυκλοφορεί σε ροζ και χρυσή συσκευασία, τα δύο signature χρώματα του οίκου.

 

 

“ Το μακιγιάζ μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή της ταυτότητας που θέλουμε να προβάλλουμε, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να αλλάξει ότι υπάρχει σε αυτή. Πρέπει να ενισχύει την ατομικότητα και όχι να την αποκρύπτει. Αυτή την ιδέα προσπαθούμε να προωθήσουμε, μέσα από τα νέα μας προϊόντα”, δηλώνει ο Alessandro Michele εκπρόσωπος του οίκου.

 

www.gucci.com

 

 

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.