Home / Fashion  / Celebrity Style  / Δείτε τις μαγικές εμφανίσεις που έδωσαν λάμψη στο φετινό Madwalk!

Δείτε τις μαγικές εμφανίσεις που έδωσαν λάμψη στο φετινό Madwalk!

Ανακαλύψτε τις καλύτερες εμφανίσεις των αγαπημένων σας celebrities στο Madwalk 2020.

 

 

Το φαντασμαγορικό event, ένα event “πάντρεμα” της μόδας και της μουσικής, γιόρτασε φέτος 10 χρόνια και μεταδόθηκε στο κοινό μέσω της συχνότητας του Mega.

Η Βίκυ Καγιά, επέστρεψε στο ρόλο της παρουσιάστριας και εντυπωσίασε για άλλη μια φορά με το iconic catwalk της και τις αστραφτερές εμφανίσεις της. Τον παλμό του Backstage μετέφερε η πανέμορφη Έβελυν Καζαντζόγλου.

 

 

Ακόμα και αν η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με διαφορετικές συνθήκες, αυτές δεν αποτέλεσαν εμπόδιο στο να μας χαρίσει τη μαγεία της, για ακόμη μια χρονιά.

Οι celebrities τίμησαν τις δημιουργίες των ταλαντούχων σχεδιαστών και μας χάρισαν αξέχαστες εμφανίσεις.

 

Οι μοναδικές δημιουργίες της Σήλιας Κριθαριώτη, είχαν φέτος τη τιμητική τους και αποτέλεσαν πρωταγωνιστές της βραδιάς, καθώς τις επέλεξαν όχι μια αλλά τρείς από τις συμμετέχουσες! Η Βίκυ Καγιά, η Demy και η Ελένη Φουρέιρα ανέδειξαν με τον καλύτερο τρόπο τα κομμάτια της σχεδιάστριας, βάζοντας φωτιά στο stage.

 

Το show άνοιξε η συγκλονιστική Ηλιάνα Παπαγεωργίου, ενώ συμμετείχαν στην πασαρέλα η περσινή νικήτρια του GNTM, Άννα- Μαρία Ηλιάδου και η φετινή finalist, Παρασκευή Κερασιώτη.

 

Ο οίκος της Σήλιας Κριθαρίωτη είναι ο παλαιότερος οίκος μόδας στην Ελλάδα, με μια από τις πιο δημιουργικές και μακροχρόνιες ιστορίες. Επιπλέον αποτελεί και τον οίκο με τη μεγαλύτερη αναγνώριση στο εξωτερικό, με celebrities όπως, Jennifer Lopez, Elsa Hosk, Kim Kardashian κ.α., να επιλέγουν τις εντυπωσιακές και τόσο elegant δημιουργίες.

 

 

 

Η ταλαντούχα Tamta ερμήνευσε, φορώντας τα κομμάτια του Σωτήρη Γεωργίου, δημιουργώντας την πιο ανατρεπτική και ιδιαίτερη εμφάνιση της βραδιάς. Ο ταλαντούχος και καταξιωμένος σχεδιαστής, σε Ελλάδα και Κύπρο, αποτελεί ένα από τα πιο hot ονόματα στο χώρο της Ελληνικής μόδας, έρχεται για να δημιουργήσει μοντέρνα ρούχα για ανθρώπους που δε φοβούνται να τσαλακωθούν.

 

 

Η Ρένα Μόρφη με τη ξεχωριστή φωνή της, συντρόφευσε το show του Maison Faliakos. Πρόκειται για έναν από τους σπουδαιότερους Haute Couture οίκους, τα ηνία του οποίου έχουν αναλάβει ο Χρήστος Πετρίδης και ο Βενέδικτος Αντύπας. Δημιουργούν κομμάτια με μια μοναδική αισθητική, αποπνέοντας έναν αέρα κομψότητας και πολυτέλειας.

 

 

Η πανέμορφη Ήβη Αδάμου μας μετέφερε σε μια άλλη εποχή, προκαλώντας στο κοινό θαυμασμό με την ερμηνεία της, φορώντας μια εντυπωσιακή δημιουργία του Βασίλη Ζούλια. Ο Βασίλης Ζούλιας, με μια τεράστια ιστορία στο χώρο της μόδας, έχοντας εργαστεί ως ράφτης, στυλίστας και τέλος ως σχεδιαστής, αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα, με καριέρα στο εξωτερικό. Τα κομμάτια του χαρακτηρίζονται από φινέτσα και εξυμνούν τη θηλυκότητα κάθε γυναίκας.

 

 

Η γλυκιά Πέννυ Μπαλτατζή τραγούδησε για το show του Γιώργου Παπαδόγαμβρου, με ένα υπέροχο ανδρόγυνο look. Ο σπουδαίος σχεδιαστής άλλαξε τα δεδομένα του κουστουμιού, ντύνοντας μεγάλους celebrities. Mάλιστα έχει επιμεληθεί την εμφάνιση 3.500 γαμπρών!

 

https://www.instagram.com/p/CJ30bWsFUL2/

 

Η Κόνι Μεταξά τραγούδησε με τον Τάσο Ξιάρχο, μια επιτυχία της Lana Del Rey για το show των Deux Hommes. To αχτύπητο δίδυμο της μόδας, που σχεδιάζει από το 1994, εμπνέεται από την τέχνη και την αρχιτεκτονική και δημιουργεί κομμάτια με βάση την ελληνική κουλτούρα. Δημιουργία τους τίμησε και η εκθαμβωτική Έβελυν Καζαντζόγλου.

 

 

 

Μεγάλη στιγμή αποτέλεσε και η επιστροφή της Υβόννης Μπόσνιακ στην πασαρέλα, κλείνοντας το show του Γιάννη Λάσκου. Ο σχεδιαστής, ενεργός απο το 2000, δημιουργεί κομμάτια που επαναπροσδιόρισαν τα ελληνικά δεδομένα, συνδυάζοντας το ρομαντισμό με τη θεατρικότητα και τη bohemian αισθητική.

 

 

Τέλος, η Έλενα Τσαγκρινού εμφανίστηκε στη σκηνή με μια εκθαμβωτική δημιουργία του ταλαντούχου Αποστόλη Μητροπούλου. Ο τελευταίος θεωρείται ένας από τους πιο διάσημους σχεδιαστές, έχοντας ντύσει πολλές celebrities, δημιουργεί ρούχα για κάθε στιγμή της ημέρας, για κάθε ηλικία, με φαρδιές και άνετες γραμμές, σύγχρονα και εκκεντρικά.

 

 

Το MadWalk 2020 by Serkova Crystal Pure – The Fashion Music Project επιμελήθηκε καλλιτεχνικά ο Νίκος Τάγης. Τη σκηνοθεσία στο stage ανέλαβε ο Κωνσταντίνος Ρήγος, την τηλεοπτική σκηνοθεσία ο Δημήτρης Τσίγκoς, το Fashion Direction ο Νίκος Υφαντής και την επιμέλεια styling ο Κώστας Ζήσης.

 

www.madwalk.gr

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.