Home / Fashion  / Δείτε τη νέα συλλογή του οίκου Moschino με πρωταγωνίστρια τη Winnie Harlow

Δείτε τη νέα συλλογή του οίκου Moschino με πρωταγωνίστρια τη Winnie Harlow

moschino
Ο σχεδιαστής του οίκου, Jeremy Scott, παρουσίασε τη συλλογή Pre-Fall 2021, με πρωταγωνίστρια τη Winnie Harlow. Ανακαλύψτε τα looks παρακάτω.

 

Photo credit: Marcus Mam

 

Ο Jeremy ετοίμασε μια συλλογή από τεράστια ποικιλία σε patterns και υφάσματα. Με ένα χαρακτήρα εκκεντρικό, έθεσε ως βάση για κάθε εμφάνιση το mix and match. Κατάφερε να συνδυάσει διαφορετικά κομμάτια, υφάσματα και σχέδια δημιουργώντας ένα κολάζ ρούχων.

 

Photo credit: Marcus Mam

Photo credit: Marcus Mam

 

Biker jackets, υφασμάτινα μπλουζάκια, φούστες μεσαίου μεγέθους, υπερβολικά πέτα, φιόγκοι για τα μαλλιά, και over the knee εντυπωσιακές μπότες είναι κάποια από τα σχέδια που συναντάμε στη νέα κολεξιόν. Ωστόσο, τα πιο ενδιαφέροντα σημεία είναι στα διακοσμητικά των ρούχων, με δόσεις υπερβολής και μπαρόκ στυλ, στα patterns με το διάσημο αρκουδάκι του οίκου και στις τσάντες, που έχουν σχήμα από σακάκι ή από στεγνωτήρα μαλλιών!

 

Photo credit: Marcus Mam

 

Ο σχεδιαστής μάς αποδεικνύει πώς μπορεί να δημιουργήσει ένα τόσο in fashion, αλλά και “περίεργο” συνδυασμό, για παράδειγμα σατέν με λεοπάρ, σε ένα φόρεμα. Σκοπός του είναι να προσθέσει fun χαρακτήρα στα ρούχα του και να θέσει το νέο “normal”, όπως λέει, το οποίο να ταιριάζει στη διαφορετική χρονιά που τελειώνει.

 

Photo credit: Marcus Mam

 

Creative Director: Jeremy Scott

Model: Winnie Harlow

Hair Stylist: César Deleön Ramîrez

Make-Up: Adam Burrell

Nail Artist: Yoko Sakakura

Photographer: Marcus Mam

Videographer: Jeremy Eichenbaum

Set Designer: Thomas Thurnauer

 

www.moschino.com

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.