Home / Fashion  / Δείτε τη νέα συλλογή του οίκου Givenchy “Teaser”

Δείτε τη νέα συλλογή του οίκου Givenchy “Teaser”

Η πρώτη collection του νέου Creative Director του διάσημου οίκου, Matthew M. Williams, είναι γεγονός.

 

 

Η νέα έκδοση της συλλογής, για τη σεζόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2021, περιλαμβάνει ανατρεπτικά, αλλά ταυτόχρονα, πολύ κομψά ρούχα και κοσμήματα για άνδρες και γυναίκες.

 

 

Με κυρίαρχα κομμάτια τα blazer, με ντραπέ γιακά, τα oversized παντελόνια, τα denim, διακοσμημένα με λαμπερά τελειώματα και παλτό σε croc σχέδιο, ο Matthew καταφέρνει με ένα μοναδικό τρόπο να φέρει έναν καινούργιο αέρα στο γυναικείο στυλ.

 

Ο ίδιος, ως λάτρης του streetwear, το συνδυάζει με την κομψότητα δημιουργώντας ένα αποτέλεσμα που καθιερώνει τόσο το ταλέντο, όσο και την αρχή της συνεργασίας του με τον οίκο.

 

 

Για τους άνδρες ο σχεδιαστής επέλεξε να λανσάρει σακάκια, κλασσικά παντελόνια, τις εμβληματικές τσάντες “Antigona”, boxy πουκάμισα, φούτερ και oversized parkas. Όλα τα κομμάτια, είτε για άνδρες, είτε για γυναίκες, είναι διακοσμημένα με το έμβλημα 4G, του οίκου κεντημένο και τα looks συμπληρώνονται από χρυσά κοσμήματα.

 

 

Ανακαλύψτε τη νέα συλλογή εδώ.

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.