Home / Fashion  / Δείτε την ολοκαίνουργια Balenciaga Valentine’s collection!

Δείτε την ολοκαίνουργια Balenciaga Valentine’s collection!

Balenciaga Valentine's collection

Λίγο πριν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, κυκλοφορεί μια νέα special Balenciaga Valentine’s collection, αφιερωμένη στη γιορτή.

 

Love is everywhere στην ολοκαίνουργια Balenciaga Valentine’s collection, ειδικά σχεδιασμένη για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Για να γιορτάσει τον έρωτα αποφάσισε να λανσάρει μια mini σειρά από κομμάτια για άνδρες και γυναίκες .Όλα σε κόκκινο, ροζ και διαχρονικό μαύρο, μας βάζουν στο mood της γιορτής με ένα stylish τρόπο. Περιλαμβάνονται κομμάτια ένδυσης, αξεσουάρ και παπούτσια, όλα σε μοντέρνα και απλά σχέδια.

Courtesy of Balenciaga

 

Τα T-shirts και τα φούτερ, συνδυασμένα με κολάν, διατίθενται τυπωμένα με τη φράση “I love you”, κατάλληλα για να εκφράσουν την αγάπη σας. Οι τσάντες και τα πορτοφόλια κυκλοφορούν σε όλα τα signature και εντυπωσιακά σχέδια του οίκου, Hourglass, Neo Classic, Wheel, Shopping. Καταπληκτικά κοσμήματα και μπρελόκ, με πολύτιμους λίθους σε σχήμα καρδιάς, συμπληρώνουν την υπέροχη σειρά από αξεσουάρ. Τέλος, στη νέα συλλογή θα συναντήσετε και δύο σχέδια παπουτσιών. Σε μαύρο, άσπρο και κόκκινο, κάνει το ντεμπούτο του το νέο Track Clear, ενώ τα πάνινα Speed ​​2.0 και Triple S σχεδιάστηκαν και σε ροζ.

Courtesy of Balenciaga

 

Το πιο εκπληκτικό της νέας συλλογής είναι η δυνατότητα δημιουργίας μιας ψηφιακής Valentine’s Day κάρτας. Χρησιμοποιώντας την κάμερα του κινητού σας μπορείτε να βγάλετε, μόνοι σας ή με το ταίρι σας, φωτογραφίες σε ένα πλαίσιο σε σχήμα καρδιάς. Αποθηκεύστε την ή στείλτε την διαδικτυακά στον αγαπημένο ή την αγαπημένη σας! 

 

Courtesy of Balenciaga

 

www.balenciaga.com

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.