Home / Beauty  / Δείτε πώς να απαλλαγείτε εύκολα από την πιτυρίδα

Δείτε πώς να απαλλαγείτε εύκολα από την πιτυρίδα

Η πιτυρίδα αποτελεί συνηθισμένο “εχθρό” για την υγεία των μαλλιών σας. Μάθετε εύκολους τρόπους για να την καταπολεμήσετε.

 

Πολλοί από εμάς πιστεύουμε πως η πιτυρίδα αποτελεί μόνο πρόβλημα των ανδρών, ωστόσο υπάρχουν πολλές γυναίκες που βασανίζονται χρόνια. Συγκεντρώσαμε για εσάς τις πιο εύκολες και εγγυημένα αποτελεσματικές μεθόδους για να νικήσετε τη πιτυρίδα!

 

 

Πολύ σημαντικό ρόλο διαδραματίζει η διαδικασία του λουσίματος. Πλύνετε και ξεβγάλετε προσεκτικά και σχολαστικά τα μαλλιά σας, αποφύγετε το καυτό νερό και χρησιμοποιήστε ειδικά σαμπουάν. Έπειτα ενυδατώστε τη τρίχα με τα κατάλληλα λαδάκια, χτενίστε και στεγνώστε με προσοχή και φροντίδα. Ιδιαίτερα χρήσιμα έχουν αποδειχθεί σπιτικά προϊόντα, όπως ελαιόλαδο ή μυλόξιδο. Ακολουθήστε τις παραπάνω συμβουλές και σε μικρό χρονικό διάστημα θα έχετε το αποτέλεσμα που επιθυμείτε.

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.