Home / Beauty  / Δείτε πώς να απαλλαγείτε από τους μαύρους κύκλους

Δείτε πώς να απαλλαγείτε από τους μαύρους κύκλους

Ένα από τα πιο συχνά φαινόμενα που ταλαιπωρούν πολλές γυναίκες, είναι οι μαύροι κύκλοι.

 

Τις περισσότερες φορές η λύση για την καταπολέμηση των μαύρων κρύβεται και στην αιτία τους. Προδίδουν την κούραση ή το ξενύχτι και κάποιες φορές, δυστυχώς, είναι κληρονομικοί!

 

 

Αν θέλετε να απαλλαγείτε από τους μαύρους κύκλους, το πιο σημαντικό βήμα θεωρείται η αλλαγή κάποιων καθημερινών συνηθειών. Ο καλός ύπνος, η ξεκούραση και η σωστή διατροφή αποτελούν το άλφα και το ωμέγα. Πιείτε πολύ νερό και εντάξτε στη διατροφή σας φρούτα και λαχανικά. Επίσης για το θέμα του ύπνου θα βοηθούσε και μια μάσκα νυκτός.

 

Το ίδιο χρήσιμη είναι και η φροντίδα της skincare ρουτίνας σας, καθώς και η επιλογή των σωστών καλλυντικών. Είναι αναγκαίο να ξεβάφεστε σωστά, να βάζετε πάντα ενυδατική και αντηλιακή κρέμα και να επιλέγετε το κατάλληλο foundation και concealer, ανάλογα με τον τύπο επιδερμίδα σας και τους μαύρους κύκλους σας.

 

 

Extra tips: Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και ειδικά προϊόντα, όπως επιθέματα ματιών (ειδικά γι’ αυτό το σκοπό), ροδόνερο και παγάκια!

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.