Home / Good Life  / Δείτε πρώτοι το επίσημο trailer της ταινίας Επικίνδυνη Αποστολή: Η Πτώση!

Δείτε πρώτοι το επίσημο trailer της ταινίας Επικίνδυνη Αποστολή: Η Πτώση!

H ταινία Επικίνδυνη Αποστολή: Η Πτώση, έρχεται τον Αύγουστο στο σινεμά! 

Η νέα Αποστολή αναμένεται συγκλονιστική! Η έκτη κατά σειρά ταινία Mission Impossible έρχεται τον Αύγουστο στις αίθουσες για να μας συναρπάσει. Η νέα περιπέτεια δράσης του Ίθαν Χαντ τα έχει όλα… μεταμφιέσεις, πτήσεις με ελικόπτερα, πλήθος εξωτερικών γυρισμάτων σε όλο τον κόσμο, επικίνδυνα stunts και προδοσίες με τον εκπληκτικό Τομ Κρουζ που είναι έτοιμος να ξεπεράσει κάθε εμπόδιο και να κάνει τα αδύνατα δυνατά! 

 

 

 

Λίγα λόγια για την ταινία. 

Ακόμη και τα πράγματα που κάνεις με τις καλύτερες προθέσεις είναι ικανά να γυρίσουν πίσω και να σε στοιχειώσουν. Στο «Επικίνδυνη Αποστολή: Η Πτώση», ο Ίθαν Χαντ (Τομ Κρουζ) και τα μέλη της ομάδας IMF (Άλεκ Μπάλντουιν, Σάιμον Πεγκ, Βινγκ Ρέιμς) συντάσσονται με γνώριμους συμμάχους (Ρεμπέκα Φέργκιουσον, Μισέλ Μόναγκαν), καθώς ο χρόνος μετρά αντίστροφα μετά από μια αποστολή που πήγε στραβά. Χένρι Κάβιλ, Άντζελα Μπάσετ και Βανέσα Κίρμπι συμπληρώνουν το δυναμικό καστ, ενώ ο Κρίστοφερ Μακουάρι επιστρέφει στο τιμόνι της σκηνοθεσίας.

 

 

Σκηνοθεσία: Κρίστοφερ Μακουάρι

Ηθοποιοί: Τομ Κρουζ, Άλεκ Μπάλντουιν, Ρεμπέκα Φέργκιουσον, Σάιμον Πεγκ, Βινγκ Ρέιμς, Μισέλ Μόναγκαν, Χένρι Κάβιλ, Άντζελα Μπάσετ, Βανέσα Κίρμπι

 

H ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες στις 30 Αυγούστου στους κινηματογράφους από την Odeon!

 

Δείτε πρώτοι το επίσημο trailer!!

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!