Home / Wellness  / Diet & Fitness  / Γυμναστική με χούλα χουπ σαν να είσαι μικρό παιδί!

Γυμναστική με χούλα χουπ σαν να είσαι μικρό παιδί!

xoula

Και όμως γίνεται να γυμναστείς με χούλα χουπ και είναι super διασκεδαστικό και αποτελεσματικό.

 

Το χούλα χουπ είναι το στεφάνι που αγαπήσαμε όταν ήμασταν μικροί και ήρθε η ώρα να το θυμηθούμε. Αποτελεί έναν από τους πιο διασκεδαστικούς τρόπους άσκησης και μπορείς να δεις πολύ καλά αποτελέσματα και να κάψεις μέχρι και 200 θερμίδες σε μισή ώρα! Μαθαίνεις να συντονίζεσαι, γελάς και μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για διάφορα σημεία του σώματος.

 

 

Το “κλειδί” για να καταφέρεις να κάνεις σωστά τις ασκήσεις είναι η στάση του σώματος σου. Προσπάθησε να είσαι ίσια και να κρατάς σφιγμένους τους κοιλιακούς, για να έχεις και καλύτερη ισορροπία. Πάντα να έχεις στο μυαλό σου τη σωστή τεχνική για να μην επιβαρύνεις το σώμα σου. Θα κάψεις τις θερμίδες που θες, θα συμβάλλει στην απαλλαγή του τοπικού πάχους, θα δυναμώσεις τον οργανισμό σου και θα φτιάξει η διάθεση σου.

 

 

Δοκιμάστε το παραδοσιακό rolling ή κάντε κύκλους με τα χέρια, για να ενδυναμώσετε τη συγκεκριμένη περιοχή. Χρησιμοποιήστε το για κοιλιακούς ή καθίσματα, για μεγαλύτερη αντίσταση.

 

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.