Home / Lifestyle  / Celebrities  / Γνωρίστε την Úrsula Corberó, την πιο όμορφη “κλέφτρα”

Γνωρίστε την Úrsula Corberó, την πιο όμορφη “κλέφτρα”

Ενδιαφέροντα facts για την ισπανίδα ηθοποιό Úrsula Corberó, την αγαπημένη Tokyo από το La casa de papel.

 

https://www.instagram.com/p/B-e8AQIB-oa/

 

Η “φλογερή” Úrsula γεννήθηκε στις 11 Αυγούστου 1989 στη Βαρκελώνη της Ισπανίας. Από την ηλικία των 6 χρόνων ήξερε ότι ήθελε να γίνει ηθοποιός και έτσι άρχισε να συμμετέχει σε διάφορα διαφημιστικά. Το ντεμπούτο της στη τηλεόραση έγινε το 2002 στην ισπανική σειρά Mirall Trencat. Έχει συμμετάσχει σε μεγάλη ποικιλία από σειρές και ταινίες, όπως: Isabel, Snatch, Paquita Salas, Una Historia de Amor και Snake Eyes.

 

https://www.instagram.com/p/BteJfA4n-RX/

 

Η μεγάλη “έκρηξη” στη καριέρα της έγινε όταν της δόθηκε ο πρωταγωνιστικός ρόλος της Tokyo, στη τεράστια επιτυχία του Netflix, La casa de Papel. H Úrsula έγινε ευρέως γνωστή σε όλο τον κόσμο, όχι μόνο για την ομορφιά, αλλά και για το ταλέντο της. Αποτέλεσε το πιο hot όνομα στον πλανήτη και προκάλεσε “παραλήρημα” στον ανδρικό πληθυσμό. Η γοητεία της, η εξυπνάδα, η σεξουαλικότητα, οι απίστευτες αναλογίες της, καθώς και το signature ανδρόγυνο κούρεμα της, είναι κάποια από τα χαρακτηριστικά, που την έχουν αναδείξει ως μια από τις πιο όμορφες ηθοποιούς.

 

https://www.instagram.com/p/B0DrzQXok7r/

 

Η ίδια είχε επιμεληθεί το αρχικό look της Tokyo, το οποίο εμπνεύστηκε από την Matilda της ταινίας “Leon the professional”, την οποία υποδύεται η Natalie Portman, ηθοποιός που θαυμάζει η Úrsula. Η τελευταία δηλώνει μάχιμη φεμινίστρια, με είδωλο της τη μητέρα της, αλλά και ενεργή φιλάνθρωπος. Με τέτοιο πρόσωπο δεν θα μπορούσε να μην “ταρακουνήσει” και τον κόσμο της μόδας. Έχει υπάρξει δύο φορές πρόσωπο του Bulgari, και μια του Jacquemus, ενώ μετράει και αρκετά εξώφυλλα περιοδικών της Ισπανίας. Τέλος έχει συμμετάσχει και σε video clip, του J. Palvin και της Dua Lipa.

 

https://www.instagram.com/p/B0eQs7hIMXF/

 

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.