Home / Lifestyle  / Celebrities  / Γνωρίστε την Scarlett Johansson λίγο πριν την πρεμιέρα του Black Widow

Γνωρίστε την Scarlett Johansson λίγο πριν την πρεμιέρα του Black Widow

Γνωρίστε την ηθοποιό Scarlett Johansson, μέσα από ενδιαφέροντα facts για τη ζωή και την καριέρα της.

 

Η Scarlett Johansson γεννήθηκε στις 22 Νοεμβρίου του 1984 στο Μανχάταν. Μεγάλωσε σε μια μεγάλη οικογένεια γεμάτη αγάπη, ακόμα και αν οι γονείς της χώρισαν όταν ήταν 13 χρονών. Από πολύ μικρή έδειξε το ενδιαφέρον και την αγάπη της στην υποκριτική. Συμμετείχε σε θεατρικές παραστάσεις και προσπαθούσε, συνέχεια, μπροστά από τον καθρέφτη της, εκφράζοντας κάποια συναισθήματα.

 

 

Στην αρχή ξεκίνησε με διαφημίσεις, αλλά σύντομα έχασε το ενδιαφέρον της γι’ αυτόν τον τομέα. Παρακολούθησε πολλά μαθήματα υποκριτικής για να πετύχει τον στόχο της. Το 1996 ανέλαβε τον πρώτο της ρόλο στην ταινία Manny & Lo, όπου και έλαβε πολύ καλές κριτικές.

 

 

Θεωρείται μια από τις πιο ταλαντούχες, πετυχημένες και ακριβοπληρωμένες ηθοποιούς όλων των εποχών. Έχει συμμετάσχει σε πολλές ταινίες μερικές από τις οποίες είναι οι εξής: Home Alone, An American Rhapsody, Girl with a pearl earring, Lost in translation, The Prestige, Vicky Christina Barcelona, Avengers, Marriage Story, Jojo Rabbit, κ.α.

 

 

Έχει ονομαστεί δύο φορές ως η πιο sexy γυναίκα του πλανήτη. Μετράει στο ενεργητικό της 23 κινηματογραφικά βραβεία και 80 υποψηφιότητες. Αγαπάει και το τραγούδι, εκτός από την υποκριτική και στο μέλλον σκέφτεται να ασχοληθεί με την υποκριτική. Η πολυαναμενόμενη ταινία της Black Widow κάνει πρεμιέρα στις 9 Ιουλίου και λίγο αργότερα στην Ελλάδα.

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.