Home / Fashion  / Γνωρίστε την Dior Bobby, την τσάντα που θα ερωτευτείτε με την πρώτη ματιά!

Γνωρίστε την Dior Bobby, την τσάντα που θα ερωτευτείτε με την πρώτη ματιά!

Η Maria Grazia Chiuri σχεδίασε την απόλυτη τσάντα του φετινού φθινοπώρου!

Ένα νέο λανσάρισμα στον οίκο Dior ήρθε για να μας δώσει ένα πολύ καλό λόγο, για να περιμένουμε με ανυπομονησία το φθινόπωρο, ακόμη κι αν τώρα μόλις ξεκίνησαν οι καλοκαιρινές διακοπές.

 

Η art director Maria Grazia Chiuri σχεδίασε τη νέα, ανανεωμένη “Dior Bobby”, αφιερωμένη στον πολυαγαπημένο σκύλο του Christian Dior, το όνομα του οποίου χρησιμοποιείται πλέον σε κάθε νέα συλλογή του οίκου.

 

 

 

Η hobo-style τσάντα, κυκλοφορεί στα πλαίσια της Fall/winter collection 2020 με πρωταγωνίστρια τη διάσημη ηθοποιό, Jennifel Lawrence. 

 

 

 

Η απλότητα του σχεδιασμού της είναι ακριβώς αυτή που την κάνει ουδέτερη και ευκολοφόρετη, σαν ένα πασπαρτού αξεσουάρ, που δεν πρέπει να λείπει από καμία γυναικεία γκαρνταρόμπα. Bγαίνει σε τρία μεγέθη και τέσσερα χρώματα , μαύρο, λευκό, ταμπά και μπλε (σε ύφασμα καμβά), ώστε να επιλέξετε εκείνη που σας ταιριάζει. Στην μπροστινή της όψη έχει τοποθετηθεί το κλασικό λογότυπο του οίκου Dior, ενώ στο πίσω μέρος, η διεύθυνση “30 Montaigne” , ενώ μπορεί να φορεθεί στον ώμο ή χιαστί χάρις στα αποσπώμενα χερούλια της, δίνοντας στυλ σε κάθε look.

 

Stylish, elegant & most wanted!

 

 

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath