Home / Lifestyle  / Celebrities  / Γνωρίστε την όμορφη ηθοποιό Amanda Seyfried

Γνωρίστε την όμορφη ηθοποιό Amanda Seyfried

Amanda Seyfried

Ενδιαφέροντα facts για τη ζωή και την καριέρα της πανέμορφης και ταλαντούχας ηθοποιού Amanda Seyfried.

 

Η Amanda Seyfried γεννήθηκε στις 3 Δεκεμβρίου του 1985 στην Πενσυλβανία. Από μικρή ονειρεύονταν μια καριέρα στην υποκριτική, αλλά δεν πίστευε ότι είχε το ταλέντο. Όταν άρχισε να φοιτάει στο Fordham University πέρασε από audition για την iconic ταινία Mean Girls, στην οποία και συμμετείχε. Παράλληλα με την υποκριτική, ασχολήθηκε και λίγο με το modeling. Μετά την επιτυχία του Mean Girls συμμετείχε στη γνωστή σειρά Veronica Mars.

 

https://www.instagram.com/p/CNGAyQoFrOb/

Έκανε και άλλες εμφανίσεις σε σειρές όπως, Law & Order, Justice, House, κ.α. Η συμμετοχή που ανέδειξε το υποκριτικό της ταλέντο ήταν ο πρωταγωνιστικός ρόλος στη σειρά Big Love. Αργότερα, έγινε ευρέως γνωστή με τη σπουδαία performance της στην ταινία Mamma Mia. Κάποιες από τις ταινίες που έχει συμμετάσχει: Dear John, Chloe, Letters to Juliet, Red riding hood, Les miserables, The love wedding, Ted 2, κ.α.

 

https://www.instagram.com/p/CIZ5hUAlymT/

 

Πέρυσι, είχε την ευκαιρία να αναδείξει το ταλέντο της, συμμετέχοντας σε μια από τις σπουδαιότερες ταινίες της χρονιάς, το Mank. Η ερμηνεία της στην ταινία της χάρισε την πρώτη της υποψηφιότητα για Golden Globe Award και OscarΗ νέα της ταινία στο Netflix θα κυκλοφορήσει στις 29 Απριλίου.

 

https://www.instagram.com/p/CNJn8aWAOq8/

 

 

Λατρεύει την υποκριτική, το χορό και τη μουσική. Ασχολείται με το πλέξιμο, το οποίο θεωρεί ως ένα είδος προσωπικής θεραπείας. Έχει δηλώσει ότι αν δεν αγαπούσε την υποκριτική, ως δεύτερη επιλογή καριέρας είχε τη μετεωρολογία. Είναι παντρεμένη με τον Thomas Sadoski, με τον οποίο έχει αποκτήσει δύο παιδιά. 

 

https://www.instagram.com/p/CMV68luFudI/

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.