Home / Lifestyle  / Celebrities  / Γνωρίστε την πανέμορφη ηθοποιό Lauren German

Γνωρίστε την πανέμορφη ηθοποιό Lauren German

Γνωρίστε την αγαπημένη detective του Lucifer, Lauren German, μέσα από ενδιαφέροντα facts για τη ζωή και την καριέρα της.

 

Η Lauren German γεννήθηκε στις 29 Νοεμβρίου του 1978 στην Καλιφόρνια. Μεγάλωσε μόνο με τον πατέρα της, διότι η μητέρα της τους εγκατέλειψε. Ο πατέρας της έχει καταγωγή από τη Γερμανία και την Ολλανδία. Σπούδασε τέχνες και κοινωνιολογία σε πανεπιστήμιο του Los Angeles. Έκανε το ντεμπούτο της στην υποκριτική με τη θεατρική παράσταση Peter Pan and Oliver. Η πρώτη της κινηματογραφική εμφάνιση έγινε με την ταινία Down to You.

 

 

Έχει συμμετάσχει σε αρκετές ταινίες και σειρές. Μερικές από τις εξής είναι: A walk to remember, Born Killers, Hostel, The divide, Chicago, Hawaii Five-0, κ.α. Έγινε ευρέως γνωστή και αγαπήθηκε από το κοινό χάρη τον πρωταγωνιστικό της ρόλο ως detective στην πετυχημένη σειρά Lucifer.

 

 

 

Λατρεύει τις κωμωδίες και είναι πολύ θαρραλέα και δυναμική, καθώς κάνει μόνη της τα stunts της, στις ταινίες που συμμετέχει. Ασχολείται με τη φωτογραφία και τη ζωγραφική και θεωρείται μια από τις πιο ταλαντούχες και ωραιότερες ηθοποιούς της γενιάς της.

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.