Home / Beauty  / Γιορτινά hairstyles για να εντυπωσιάσετε

Γιορτινά hairstyles για να εντυπωσιάσετε

Γιορτινά hairstyles για να κλέψετε την παράσταση τις γιορτινές μέρες.

 

Δείτε ιδέες για κομψά και εντυπωσιακά γιορτινά hairstyles, που θα απογειώσουν το look σας στις διακοπές των εορτών.

 

Low ponytail με λεπτομέρεια.

Ένα χτένισμα γρήγορο αλλά πολύ κομψό και εντυπωσιακό. Η χαμηλή κοτσίδα δίνει την επισημότητα και την λάμψη που χρειάζεται στο look σας τις γιορτινές μέρες. Με χτενάκι και λίγη λακ, δίνετε όγκο στο μπροστινό μέρος. Πιάνετε τα μαλλιά σας χαμηλή κοτσίδα και χρησιμοποιείτε λαστιχάκι για να τα στερεώσετε. Έπειτα χρησιμοποιείτε ένα μικρό τμήμα των μαλλιών σας και τυλίγετε την κοτσίδα.

 

 

Ψηλός κότσος.

Από τα πιο επίσημα και chic χτενίσματα που μπορείτε να κάνετε για τις γιορτινές σας εξόδους ή το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς, είναι ο ψηλός κότσος. Ιδανικός για κοντά ή μακριά μαλλιά, προσδίδει μεγαλοπρέπεια και στυλ. Αν θέλετε να τολμήσετε μια μικρή διαφορά, κάντε τα μαλλιά σας χαλαρές μπούκλες προηγουμένως.  Διαφορετικά μπορείτε να τα αφήσετε και ίσια. Στην συνέχεια πιάστε τα μαλλιά σας ψηλά και χρησιμοποιείστε λακ για πιο αρμονικό αποτέλεσμα.

 

Χαμηλή Chignon.

Εντυπωσιακό hairstyle για την παραμονή Πρωτοχρονιάς, που χαρίζει κομψότητα και αίγλη στο look σας. Κάντε για αρχή μια χωρίστρα στην μέση των μαλλιών σας. Έπειτα τραβήξτε τα μαλλιά σας προς την μια πλευρά και χωρίστε τα μαλλιά σε δυο κοτσίδες. Στην συνέχεια δέστε αυτές τις δυο κοτσίδες σε έναν χαλαρό κόμπο. Τυλίξτε την μια πλευρά γύρω από την άλλη και σταθεροποιήστε με ένα τσιμπιδάκι. Επαναλάβετε και με την άλλη πλευρά.  Περάστε λακ για να ολοκληρώσετε το χτένισμα και είστε έτοιμες.

 

 

Ελαφριές μπούκλες.

Ένα hairstyle για πολύ κοντά μαλλιά, απλό όμως πολύ εντυπωσιακό. Το χτένισμα αυτό είναι ιδανικό για να συνοδεύσει ένα πολύ εντυπωσιακό γιορτινό φόρεμα και μεγαλοπρεπή κοσμήματα. Κάνετε πρώτα ελαφριές μπούκλες τα μαλλιά σας, προσθέτετε λακ και στην συνέχεια με τα δάκτυλά σας δίνετε το look που επιθυμείτε. Χτενίζετε ελαφρά και ολοκληρώνετε με λακ για επιπλέον όγκο και κίνηση.

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!