Home / Fashion  / Γιατί πάντα θα λατρεύουμε τα jeans

Γιατί πάντα θα λατρεύουμε τα jeans

8 λόγοι που τα jeans θα είναι πάντα στην ντουλάπα σου. 

Τα jeans είναι πάντα στην μόδα και μπορείς να τα φορέσεις σε κάθε περίπτωση. Ιδού γιατί τα jeans, θα είναι πάντα στην ντουλάπα σου. 

 

Δεν χρειάζεται να τα σιδερώνεις.

Τα jeans είναι κυρίως casual και η γοητεία τους βρίσκεται ακριβώς στον πιο ατημέλητο χαρακτήρα τους. Μετά το πλύσιμο είναι έτοιμα για να τα φορέσεις. Ακόμη και αν έχουν κάποια τσακίσματα, φαίνονται καταπληκτικά.

 

Έχεις χιλιάδες επιλογές στυλ.  

Τα jeans είναι κάτι σαν τον χαμαιλέοντα της ντουλάπας σου. Έχεις αμέτρητες επιλογές να τα συνδυάσεις με άλλα ρούχα, υφάσματα ή υφές. Skinny, ψηλόμεσα ή boyfriend σου παρέχουν χιλιάδες εναλλακτικές για να διαμορφώσεις το δικό σου στυλ. Ακόμη, μπορείς να τα φορέσεις με οποιοδήποτε είδος παπουτσιού επιθυμείς και να φαίνεσαι εκπληκτική.

 

Τα συνδυάζεις στο λεπτό.

Επειδή ακριβώς ταιριάζουν με όλα, τα jeans είναι το πιο βολικό ρούχο που μπορείς να φορέσεις χωρίς πολύ σκέψη. Δεν χρειάζεται να ξοδεύεις ώρες για να σετάρεις τα ρούχα σου. Απλά τα φοράς και βγαίνεις.

 

Είναι super ανθεκτικά.

Ως γνωστόν τα jeans προέρχονται από τον Λιβάι Στρος, ο οποίος από το ανθεκτικό καραβόπανο δημιούργησε παντελόνια που να αντέχουν σε κακουχίες και να μην σκίζονται εύκολα. Το ύφασμα τους πιο μαλακό σήμερα, παραμένει πολύ ανθεκτικό και δεν φθείρεται εύκολα όσες φορές και τα πλύνεις.

 

Τα φοράς σε οποιαδήποτε εποχή.

Το χειμώνα μπορείς να βάλεις το κλασικό blue jean σου και να προστατευτείς από το κρύο. Το καλοκαίρι μπορείς να βάλεις το jean σορτσάκι σου ή μια μίνι jean σαλοπέτα και να νιώθεις πιο ανάλαφρη. Σε όλες τις περιπτώσεις, θα είσαι άνετη και ασφαλής με ωραίο look.

 

Κολακεύουν την σιλουέτα σου.

Ταιριάζουν με κάθε σωματότυπο και κρύβουν τις ατέλειες. Επειδή ακριβώς το ύφασμα είναι πιο παχύ, καμουφλάρει τυχόν ατέλειες που μπορεί να σε ενοχλούν. Τα jeans δεν διαγράφουν και αν επιλέξεις το σωστό κολακεύουν την σιλουέτα σου.

 

Είναι διαχρονικά.

Είναι κλασικά και ξέρεις ότι πάντα θα βρίσκεις έναν τρόπο να τα συνδυάζεις. Ακόμη, πάντα θα έχεις εκείνο το jean παντελόνι που όταν το φοράς νιώθεις γεμάτη αυτοπεποίθηση.  

 

Είναι οικονομικά.

Είναι πιο οικονομικά, συγκριτικά με άλλα ρούχα και υφάσματα. Επιπλέον, επειδή είναι πιο ανθεκτικά από άλλα ρούχα, είναι πάντοτε μια καλή επένδυση που θα διαρκέσει στον χρόνο.

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!