Home / Wellness  / Diet & Fitness  / Γιατί να εντάξεις τη βρώμη στη διατροφή σου

Γιατί να εντάξεις τη βρώμη στη διατροφή σου

Η βρώμη έχει αποδειχθεί ως ένας από τους πιο γευστικούς και εύκολους τρόπους να χάσεις βάρος και να αποκτήσεις περισσότερη ευεξία.

 

Τα πιο φημισμένα και υγιή brunch περιέχουν βρώμη. Γιατί άραγε; Η τακτική κατανάλωση της μπορεί να συμβάλλει στην απώλεια σωματικού βάρους, αλλά και στη βελτίωση της υγείας. Μπορείτε να την προσθέσετε στο πρωινό, κυρίως, αλλά και σε οποιοδήποτε άλλο γεύμα επιθυμείτε. Χάρη στη χαμηλή περιεκτικότητα σε θερμίδες βοηθάει στη σωστή πέψη, μειώνοντας το λεγόμενο φούσκωμα.

 

 

Ακόμα και αν είναι υδατάνθρακας είναι ικανή στο να σε κάνει να πετύχεις ένα υγιές και επιθυμητό βάρος. Αυτό συμβαίνει γιατί είναι μη επεξεργασμένη τροφή και έτσι διατηρεί όσα θρεπτικά συστατικά και φυτικές ίνες περιέχει. Αν μάλιστα την εντάξεις στο πρωινό σου είναι λιγότερο πιθανό να θέλεις να φας κάτι συνέχεια, μειώνοντας τη γενικότερη όρεξη σου.

 

 

Μάλιστα, υπάρχει και συγκεκριμένη δίαιτα βρώμης που κρατάει 5 μέρες και μπορεί να χάσετε μέχρι και 2 κιλά. Εντάσσετε μια κουταλιά σε όλα τα γεύματα σας, είτε σε στερεή, είτε σε υγρή μορφή, τη συνδυάζετε με φρούτα και θα έχετε ένα επιθυμητό αποτέλεσμα.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.